Beau – gezichtsreinigingsdoekjes

Ik heb altijd precies dezelfde foundation en ook met dagcrème val ik vaak op dezelfde terug. Maar bij gezichtsreinigingsdoekjes is dat anders. Het is maar net welke ik tegen kom op het moment dat ik een pakje nodig heb. Ik vind het ook wel fijn om eens te variëren en zo merk ik welke ik net iets fijner vind en welke ik volgende keer laat liggen. Laatst kocht ik de gezichtsreinigingsdoekjes van het merk Beau. Ik heb ze een tijdje gebruikt en vandaag wil ik ze aan je laten zien. Benieuwd?

Door het felle lime-groen in combinatie met wit en een beetje geel, ziet de verpakking er lekker fris uit. Verder is de verpakking gewoon zoals ik gewend ben van reinigingsdoekjes, met een plakstrip als sluiting.

Volgens Beau zijn deze doekjes geschikt voor zowel je gezicht als je ogen. De doekjes zijn verrijkt met kamille, jojoba olie en aloë vera. De doekjes hebben ook een milde lotion en bevatten geen alcohol. Hierdoor kun je je make-up goed verwijderen en worden je gezicht en je ogen diep gereinigd en verfrist. Kijk, dat klinkt goed! Ik vind het een voordeel dat de doekjes geen alcohol bevatten, want dit kan nogal uitdrogend zijn voor je huid.

De doekjes zelf zijn “egaal”. Ik heb ook wel eens doekjes gehad met een ribbeltje of kleine bolletjes, maar dat hebben die van Beau niet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het veel fijner vind werken als doekjes gewoon egaal zijn. De doekjes ruiken fris. De geur is niet heel erg duidelijk aanwezig, maar hij is er wel. Ik ruik de geur van de doekjes vooral tijdens het reinigen, maar daarna gelukkig niet meer.

De doekjes werken prima voor mijn gezicht. Ze reinigen mijn huid goed en laten deze niet trekkerig achter. Ik heb zelfs het idee dat mijn huid ook nog wat verzorging krijgt door alle verzorgende bestanddelen die deze doekjes bevatten. Na het reinigen voelt mijn huid namelijk lekker zacht aan. Dat vind ik zeker een pluspunt, want dat heb ik lang niet bij ieder reinigingsdoekje. Helaas werken deze doekjes niet goed genoeg om mijn mascara te verwijderen. Dit vind ik ook niet erg, want ik gebruik hier toch altijd een speciale reiginger voor.

Ik ben tevreden over de gezichtsreinigingsdoekjes van Beau. Ze doen prima hun werk en ruiken fijn. Ook zijn ze helemaal niet duur. Ik kocht ze bij een voordeeldrogist. Helaas kan ik het bonnetje nergens meer vinden, maar ik betaalde tussen de 0,50 en 1 euro voor een pakje met 25 doekjes.

Wat zijn jouw favorieten gezichtsreinigingsdoekjes?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog