Mijn statement kettingen

Van fashion weet ik niet zo heel veel. Ik ben er wel vaak mee bezig, maar om mezelf nou een fashion-meisje te noemen vind ik te ver gaan. Nee, ik heb meer verstand van make-up als ik mezelf in moet delen. Ik heb geen duidelijke, vaste kledingstijl en ik ga vaak voor een beetje simpel. Om mijn simpele outfit net ietsjes leuker te maken, draag ik vaak een statement ketting. Ik heb er op dit moment 8 en vandaag wil ik je mijn exemplaren laten zien. Benieuwd?

Als eerste mijn twee allereerste statement kettingen. Links is er eentje van Sacha waar ik onwijs blij mee ben. Dit is echt een van mijn favorieten. helaas is één roze kraaltje los gaan laten en moet ik die eerst weer even vastmaken voordat ik hem weer kan dragen. Anders vallen alle roze kraaltjes er af. Rechts zie je er eentje van H&M. Deze past al vrij snel ergens bij en daardoor vind ik hem zo leuk.

De ketting links is ook van de H&M. Deze pak ik erg vaak en dit is dan ook een groot favoriet. Hij is lekker groot, maar toch niet te overdreven als je hem met een rustig topje of een blouse combineert. Rechts zie je een van mijn nieuwste kettingen. Deze kocht ik in de sale bij Promiss. Deze is wat gewaagder, maar ik vind de kleurcombinatie echt onwijs gaaf.

Nog een ketting van Promiss is de ketting die je hier links ziet. Deze ketting heeft lichtroze details waardoor ik hem wat moeilijker te combineren vind, maar daardoor is ie niet minder leuk. Rechts zie je een wat kleinere ketting van Accessorize die ik ook graag draag. Deze valt wel vrij hoog, dus ik draag hem het liefst met een topje wat een hoge hals heeft.

Samen met de paars met groene ketting kocht ik deze zwarte statement ketting bij Promiss. Deze heb ik dus ook nog maar net en ik vind hem onwijs gaaf. Ik kan niet wachten totdat ik deze kan dragen. Wel moet ik eerst nog even bedenken waar ik hem bij ga dragen, omdat ie vrij hoog zit en echt opvalt. Last but not least deze zilveren variant met zalmkleurige steentjes. Deze draag ik wat minder, maar ik vind hem wel erg leuk. Ik heb deze gekregen, dus ik heb geen idee waar ie vandaan komt.

Dit waren al mijn statement kettingen. Echt veel heb ik er niet, maar ik heb er zeker genoeg om mijn outfit mee op te fleuren. Zo is mijn outfit net iets spannender en kleurrijker.

Draag jij wel eens statement kettingen?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog