Leuke telefoonhoesjes

I know, ik heb al een paar telefoonhoesjes, maar ik blijf er maar naar kijken. Er zijn namelijk zo onwijs veel leuke hoesjes! Tijdens het internetshoppen gooi ik er altijd wel een paar in mijn virtuele winkelmandje om ze er daarna weer uit te gooien. “Nee Teddy, je hebt ze niet nodig.” Vandaag wil ik je daarom 9 hoesjes laten zien die ik wel aan mijn collectie zou willen toevoegen. Benieuwd?

Als eerste deze blauwe met een landkaart erop. Ik heb iets met landkaarten, dus ik vind deze onwijs gaaf. De kleuren zijn lekker fel, dus dit hoejse valt wel op om je telefoon. Dit hoesje kun je hier vinden en kost 1,99. Ook de middelste variant vind ik erg leuk. Vooral de kleur spreekt me erg aan, maar ook het motiefje vind ik erg leuk. Deze kun je hier vinden en dit hoesje kost maar 1,99. Het derde hoesje is wat simpeler, maar nog steeds erg leuk. Ik vind vooral de overloop van de kleuren hier heel gaaf. Deze kun je hier vinden en de prijs is 2,79.

Dan een hoesje wat lekker girly is. Dit hoesje met Princess erop is onwijs schattig en kost maar 2,99. Ook de middelste variant met lichtroze steepjes en een klein hartje in het midden is lekker meisjesachtig en onwijs leuk. Deze staat erg hoog op mijn wishlist en je kunt hem hier vinden. Hij kost 1,99.  De laatste variant van dit rijtje is wat stoerder, maar door het goud en de streepjes toch nog een beetje girly. Dit is het duurste hoesje van het hele artikel, deze kost namelijk 3,99. Ik vind het nog steeds niet erg duur voor een hoesje…

Ook dit hoesje vind ik erg leuk. Normaal ben ik geen fan van goud, maar in combinatie met dit blauw/groen vind ik het heel gaaf staan. Dit hoesje kost maar 1,99. Nog een lekker girly hoesje is deze met hartjes die ook 1,99 kost. Last but not least dit because cats hoesje. Als jij net als ik echt een kattenmens bent, is dit hoesje echt iets voor jou. Dit is samen met het anker hoesje de duurste, want ook dit hoesje kost 3,99.

Bovenstaande hoesjes zijn allemaal voor de iPhone 6, omdat ik deze zelf heb. Gelukkig heeft de site waar ik ze gezien heb ook onwijs veel hoesjes voor andere merken/modellen. Vind je dus een hoesje leuk, dan is het zeker de moeite waard om even te kijken of ie ook voor jouw telefoon verkrijgbaar is. Kun je hem niet vinden? Dan is de kans heel erg groot dat je tijdens het zoeken een ander leuke hoesje tegenkomt!

Welk hoesje zou jij wel willen hebben?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog