Aussie – miracle styling mousse

Over het haarproducten merk Aussie heb ik al veel goede verhalen gehoord. Ik had nog nooit iets van het merk gebruikt en besloot hier verandering in te brengen toen ik zag dat er een aanbieding bij Etos was. Ik nam twee leuke producten mee, waaronder de miracle styling mousse volume + conditioning. Dit aangezien mijn mousse toch op was. Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en wil je vandaag laten weten wat ik van deze mousse vind. Benieuwd?

De verpakking van de mousse vind ik niet heel bijzonder. De flacon heeft een beetje een crème kleurtje en er staat vrij veel informatie op. Veel tekst maakt de verpakking vaak een beetje saai, dus er had van mij wat minder informatie op de voorkant gemogen. Wel vind ik de paarse details leuk.

Volgens Aussie zorgt deze mousse ervoor dat je haar weer volume krijgt. De mousse zou niet kleven en is gemakkelijk uit te borstelen. Ook bevat deze mousse zeewier, wat ervoor zorgt dat je haar ook verzorging krijgt en daardoor zacht blijft.

Als ik reviews las van Aussie producten, las ik altijd wel wat over de geur van het product. Aussie schijnt een speciale geur te hebben en deze viel me gelijk op toen ik de mousse voor het eerst gebruikte. De producten van Aussie hebben een lekker zoet en snoepig geurtje. De geur is wel vrij duidelijk aanwezig, dus als je niet van zoet houdt, zou ik deze mousse overslaan.

De mousse is heel luchtig en totaal niet zwaar. Ik gebruik altijd mousse nadat ik mijn haar gewassen heb en voordat ik het droog föhn. Deze mousse is totaal niet plakkerig en maakt mijn haar niet snel vet. Hier kan ik namelijk nog wel eens last van hebben bij een mousse. Mijn haar oogt luchtiger en lijkt iets meer volume te hebben. Het valt beter en ruikt licht naar de zoete Aussie geur.

Ik vind de miracle styling mousse volume + conditioning van Aussie een prima mousse. Je moet niet verwachten dat je enorm veel volume krijgt door deze mousse te gebruiken, maar een beetje volume geeft ie zeker. Verder werkt de mousse fijn. Normaal kost deze mousse 6,99, maar ik kocht bij Etos twee Aussie producten voor 10 euro. Hierdoor was de mousse iets voordeliger.

Welke haarmousse gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

6 Discussions on
“Aussie – miracle styling mousse”

Leave A Comment

Your email address will not be published.