last minute – moederdag cadeau ideetjes

Morgen is het alweer moederdag. Dé dag van het jaar waarop je moeder even extra verwend mag worden. Vroeger maakte je op school een leuk werkje, waarmee je je moeder kon verassen. Helaas is die tijd voorbij en moet je zelf op pad om een leuk cadeautje te zoeken. Ieder jaar wordt dit weer moeilijker en is het een hele klus om met wat leuks en origineels thuis te komen. Daarom geef ik je vandaag een paar (last mintue) tips voor een leuk cadeautje.

Geef een cadeaubon
Als je niet weet wat je voor je moeder kunt kopen, kun je haar een leuke cadeaubon geven. Dit kan voor een bepaalde winkel zijn of om iets te doen. Maar je hoeft niet per se naar de winkel te rennen om een echte cadeaubon te kopen. Hoe leuk is het als je er zelf eentje maakt om samen met je moeder te lunchen, een high-tea te doen of misschien wel voor een wellness dagje. De makkelijkste manier is gewoon een word bestandje maken met wat leuke foto’s en kleurtjes, maar zelf wat moois maken op een leeg A4tje is ook erg leuk!

Bak iets lekkers
Ik durf bijna te wedden dat de meerderheid van alle moeders niet vies is van een lekkere taart, cake of cupcake. Je kunt iets bakken speciaal voor moederdag. Probeer iets nieuws, of bak iets waarvan jij weet dat ze het echt lekker vindt. En psst, hier heb je zelf natuurlijk ook profijt van!

Maak een verzorgingspakketje
koop een klein dienblaadje bij Action, Big Bazaar of een vergelijkbare winkel en zoek bij verschillende winkels leuke verzorgings- of beautyproducten uit om hier op te zetten. Denk aan douchegel, handcrème, body lotion of wat make-up. Dit kun je zo goedkoop of duur maken als dat je zelf wilt. Verzorgingsproducten en make-up zijn namelijk verkrijgbaar in iedere prijscategorie.

Bioscoop
Mijn moeder vind het (bijna) altijd gezellig om iets met me te doen. Gewoon een moeder-dochter dagje. Je kunt je moeder meevragen naar een film die jullie allebei graag willen zien. Moederdag is op zondag, dus de kans is groot dat jullie beiden tijd hebben. Natuurlijk hoef je niet op moederdag zelf te gaan. Je kunt ook overleggen wat het beste uit komt.

Maak een leuk fotoboekje
Oké, als je echt een speciaal fotoboek wilt laten maken ben je waarschijnlijk al te laat, maar je kunt er ook zelf eentje maken! Koop een schattig boekje en print wat foto’s uit. Bij Hema kun je a la minute foto’s uitprinten als je deze meeneemt op een stickje. Je kunt een speciaal fotoboekje kopen of gewoon een leuk notitieboekje waar je de foto’s in plakt en naderhand versiert.

Quality time
Wil je wel wat speciaals doen voor je moeder, maar wil je zo min mogelijk uitgeven? Misschien is het dan een idee om op de bank een filmpje te kijken met een grote bak popcorn. Of doe samen een maskertje en maak er een welness avondje van. Ik durf te wedden dat je moeder quality time met jou net zo leuk vindt als een cadeautje! Misschien zelfs wel leuker.

Wat doe jij voor je moeder op moederdag?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog