Essence – Cinderella blush

Eergisteren liet ik je al de prachtige highlighter van de Essence Cinderella collectie zien. Ik kon het niet laten om maar met één product uit deze schattige, sprookjes collectie naar huis te gaan, dus vandaag is het de beurt aan de blush uit de Cinderella collectie. De verpakking is al sprookjesachtig mooi, maar zorgt deze blush er ook voor dat je net zo’n mooi blosje krijgt als assepoester zelf?

De verpakking van de blush vind ik echt onwijs leuk. Heel anders ook dan ik van Essence gewend ben. De blush zit in een schattig kartonnen doosje, wat sluit met magneetjes. Op de buitenkant staat met zwierige letters Cinderella. Je ziet het kasteel, het bekende glazen muiltje en de schaduw van Cinderella. Zodra je de blush open doet, zie je de goede fee en de koets. Erg leuk gedaan! Ik krijg hier gelijk een sprookjesachtig gevoel van.

Volgens Essence zorgt deze zijdezachte blush voor een natuurlijke en frisse uitstraling. De blush is verkrijgbaar in één kleur: 01 so this is love.

So this is love zit een beetje tussen felroze en koraal in. Het is net geen roze, maar ook net geen koraal. Het viel me tijdens het swatchen gelijk op dat de blush een vrij poederige textuur heeft. Hierdoor moet je opletten dat je niet te veel in één keer aanbrengt door je kwast goed af te tikken of niet te veel in één keer te pakken. De poederige textuur heeft zijn voor- en nadelen. De blush is makkelijk te blenden, maar vervaagt bij mij wat sneller dan normaal gedurende de dag.

Hier zie je de blush op mijn wang. Ik heb hem vrij licht aangebracht en toch is ie duidelijk zichtbaar. De blush zorgt voor een lief, gezond blosje. Ook viel het me op dat de blush compleet mat is en dus heel goed gecombineerd kan worden met de highlighter.

Ik vind de Cinderella blush erg leuk. De kleur is mooi en op mijn wangen ziet de blush er goed uit. Ook vind ik het fijn dat de blush mat is, veel blushes hebben namelijk al een glansje van zichzelf. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik dit product vooral erg leuk vind door de verpakking. Deze is namelijk gewoon te schattig om te laten liggen. De Cinderella blush kost 3,39. Een prima prijsje voor deze blush. Het verschilt per winkel wanneer deze collectie in de schappen ligt, maar ik zou het zeker in de gaten houden als je iets op het oog hebt. Ik ben namelijk bang dat dit zo’n collectie is die snel uitverkocht raakt.

Wat vind jij van de verpakking?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog