Rituals – Ginkgo’s Secret caring hand balm

Door de wisseling in het weer moet ik weer volop smeren met allerlei crèmes. Gelukkig kreeg ik in de Deautybox die ik je afgelopen dinsdag liet zien een handcrème die me hierbij kan helpen. De handcrème die in de box zat is de Ginkgo’s Secret caring hand balm van Rituals. Rituals is een fijn merk met heerlijke verzorgingsproducten, dus ik was gelijk benieuwd naar deze handcrème. Benieuwd of mijn handen baat hebben bij deze crème?

De tube van de caring hand balm vind ik erg leuk. De tube is lichtgroen met witte details. De tube is een beetje metallic, waardoor de groene kleur er in ieder licht weer anders uit ziet. Ik vind het fijn dat de crème in een tube zit. Dit werkt makkelijk en hygiënisch.

Volgens Rituals is deze luxe caring hand balm speciaal ontwikkeld voor droge tot extreem droge handen. De balsem verzacht de handen en werkt verzorgend. Na gebruik van deze hand balm zouden je handen verzorgd aanvoelen. Klinkt goed!

De Ginkgo’s secret caring hand balm hoort bij de Sakura lijn van Rituals. De producten uit deze lijn hebben een geur die gebasseerd is op rijstmelk en kersenbloesem. Zoals je hier al kon lezen, vind ik deze geur erg lekker. Ook de caring hand balm heeft deze heerlijke geur.

De hand balm heeft een crème-achtige textuur. De balm smeert makkelijk uit en je hebt per keer niet zo heel veel nodig. Nadat ik mijn handen heb ingesmeerd met deze handcrème, zien mijn handen er niet meer droog uit. De crème voedt ze goed. Wel laat ie een beetje een vettig laagje achter. Iets wat ik persoonlijk nooit zo fijn vind. Gelukkig trekt dit vettige laagje na een tijdje wel weg. De geur van deze hand balm blijft subtiel aanwezig na het insmeren. Je ruikt hem wel, maar hij is niet overdreven aanwezig.

De Ginkgo’s secret caring hand balm van Rituals is een fijne handcrème. De geur is erg lekker en de werking is prima. Mijn handen zijn niet meer droog na het gebruik van deze crème. Wel laat ie een beetje een vettig laagje achter en dat vind ik wel een beetje een nadeel. De Ginkgo’s secret caring hand balm kost 10,- voor 75 ml. Dat vind ik niet echt goedkoop voor een handcrème.

Welke handcrème vind jij fijn?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog