Catrice – eyebrow set

Aan mijn wenkbrauwen deed ik tot een jaar geleden vrij weinig. Ik epileerde ze wel echt regelmatig, maar bijtekenen… nee dat vond ik niet zo nodig. Toch werd ik nieuwsgierig hoe het mij zou staan na allemaal goede verhalen en prachtige bijgetekende wenkbrauwen. Sinds ik dit probeerde, ben ik om. Ik teken mijn wenkbrauwen niet echt bij, maar ik vul ze eigenlijk meer in. Ik gebruikte hier eerst een potloodje voor, maar ik heb gemerkt dat poeder bij mij toch wat natuurlijker staat. Ik gebruik op dit moment het eyebrow setje van Catrice voor mijn wenkbrauwen. Vandaag wil ik deze dan ook graag aan je laten zien.

Het doosje vind ik erg handig. Het dekseltje sluit goed en heeft een klein spiegeltje wat handig is voor onderweg. Ook zit er nog een soort bakje onder die je uit kunt schuiven. Hier zit een mini pincet in en een kwastje. Het kwastje gebruik ik zelf om mijn wenkbrauwen in te vullen. Deze werkt prima. Niet geweldig, maar gewoon goed. Het mini pincetje werkt daarentegen echt niet fijn. Ik gebruik liever mijn gewone pincet om te epileren. Zoals je al kunt zien zijn bij mij de letters al wel van het doosje af. Deze waren eerst mooi zilverkleurig. Jammer, maar geen drama.

In het doosje zitten twee verschillende poeders. Een lichte kleur en een wat donkerdere bruine tint. Ik gebruik zelf alleen de lichtste kleur. Deze is al donker genoeg voor mij. Dit is de perfecte kleur voor mijn lichte huid en blonde haren. Fijn dat Catrice die gewoon heeft! Vaak zijn wenkbrauwproducten voor blondines namelijk te warm of te oranje voor mij.

De kleuren zijn, zoals je kunt zien, aardig goed gepigmenteerd en vrij poederig. Je moet dus niet teveel in één keer pakken, maar de kleur gewoon rustig opbouwen. Anders heb je snel last van rondvliegend poeder.

Hier zie je het verschil tussen mijn wenkbrauwen. Links zie je mijn wenkbrauw zonder dat ik er iets aan gedaan heb. Rechts zie je mijn wenkbrauw ingevuld met de lichtste poeder. Het verschil is niet super groot, maar ik vind het toch net iets mooier staan. Alsof mijn gezicht meer af is.

Het poeder van het wenkbrauw doosje blijft bij mij de hele dag op z’n plek. Heel erg fijn. Ik hoef het dus door de dag heen niet bij te werken. Ook doe ik onwijs lang met het kitje. Ik gebruik hem iedere dag en er zit nog maar een klein deukje in.

Het eyebrow setje van Catrice is echt een favoriet. De kleur past goed bij mijn wenkbrauwen, hij blijft de hele dag op z’n plek en maakt mijn gezicht gewoon net iets meer compleet. Ook is dit kitje echt een budgettopper. Dit doosje kost namelijk maar 3,99.

Teken jij je wenkbrauwen bij?

xxx Teddy

27 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog