Lee Stafford dry shampoo

Droogshampoo, ik vind het een geweldige uitvinding! Hoe heb ik ooit zonder gekund! Ik probeer mijn haar nu iets minder vaak te wassen en dan is dit een ideaal product. Door droogshampoo ziet je haar er toch net iets frisser uit op de laatste dag. Omdat mijn geliefde variant van batiste uitverkocht was, besloot ik eens iets anders te proberen. Daarom laat ik je vandaag de droogshampoo van Lee Stafford zien!

Als eerste: Kijk de verpakking! Hoe leuk! Lekker fel roze. Ja, dit flesje valt wel lekker op in mijn stash. Ik vind de verpakking erg mooi, lekker girly wit met roze. Zelfs de barcode hebben ze leuker gemaakt door er groene streepjes doorheen te doen. Wel vind ik het flesje best klein voor een droogshampoo. De droogshampoos die ik gebruikt heb, waren allemaal een stuk groter. De variant van Lee Stafford bevat 150 ml.

Kort gezegd zorgt droogshampoo ervoor dat je haar minder vet lijkt. Als je Eigenlijk je haar moet wassen maar geen zin hebt, geen tijd hebt of het gewoon wil uitstellen, is droogshampoo een ideaal product om te gebruiken. Droogshampoo is gewoon een soort poeder wat je in je haar sprayt. Dit zorgt ervoor dat het vet opgenomen wordt en je haar er frisser uitziet. Je haar echt schoner maken doet dit product dus niet.

Lee stafford heeft drie verschillende kleuren: gewoon, midi brown en dark. De gewone versie is vaak wit en kan bij brunettes een witte waas achter laten. Ideaal voor brunettes dus dat hieraan gedacht is!

De droogshampoo werkt voor mij prima. Niet meer en niet minder. Mijn haar ziet er frisser uit als ik deze droogshampoo heb gebruikt. Wel moet ik aardig wat product gebruiken, wil ik een mooi effect bereiken. Ik ben bang dat de flacon dan ook erg snel leeg is. Ook merk ik dat het effect na een lange dag een beetje verdwenen is. Aan het einde van de dag moet ik een beetje extra toevoegen wil het weer mooi zitten.

Opzich is ie dus prima, maar ik zou hem niet opnieuw kopen. Ik ga weer terug naar mijn vertrouwde batiste droogshampoo als deze op is.
Ik heb de droogshampoo van Lee Stafford gekocht tijdens een actie bij etos. Hierdoor heb ik er maar 6,- voor hoeven betalen. Normaal kost de droogshampoo van Lee Stafford 8,95.

Wat is jou favoriete droogshampoo?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog