Beautybird fly high! active foot gel

Mijn voeten voelen zich vast vergeten. Ik smeer mijn benen en armen vaak in met een heerlijke body butter, maar mijn voeten krijgen niets. Oké, eens in de zoveel tijd een nieuw laagje nagellak omdat dat mooier is in open schoentjes. Verder laat ik ze een beetje links liggen. Toen ik dit product zag, bedacht ik me dat mijn voetjes (die me overal heen dragen zonder te klagen) toch wel wat meer verzorging nodig hebben. Vandaag laat ik je daarom de fly high! active foot gel van beautybird zien.

Zoals je hierboven kan lezen, verzorg ik mijn voeten dus echt te weinig. In de zomer krijgen ze iets meer aandacht, maar in de winter kijk ik bijna niet naar ze om. Eigenlijk wel slecht. Gelukkig heb ik nu een gel die mijn voetjes heerlijk kan verzorgen.

De verpakking  vind ik heel leuk. Een handige en vooral hygiënische tube met een leuk printje. Ik schrok wel even van de kleur. Aan de zijkant kun je zien dat de gel felblauw is… Gelukkig is ie dat niet als je hem uitsmeert! Anders heb je ineens smurfen-voetjes.

Volgens beautybird revitaliseert en verkoelt de gel je vermoeide voeten en benen. Ik wist niet dat je dit product ook voor je benen kan gebruiken. Daar pak ik toch liever een body butter voor. Deze gel gebruik ik gewoon voor mijn voeten. Verder klinkt het prima!

De gel werkt erg prettig. Het is een gel die een beetje glibberig is, dus je moet niet teveel in één keer pakken. Dan glijdt het zo weer van je voeten af. Ik masseer mijn voeten ermee in en doe dan sokken aan. Zo kan de gel extra goed intrekken en maak ik geen vlekken op de vloer. Na een tijdje zijn mijn voeten heerlijk zacht en gehydrateerd. Precies hetgeen wat een voet-gel of crème voor mij moet doen.

Je moet wel van de geur houden. Deze is best aanwezig en ruikt naar mentol. Persoonlijk vind ik het zelf heerlijk na een lange warme dag. Het geeft door de mentol ook een verfrissend gevoel. Zo kunnen mijn voetjes ook even afkoelen en bijkomen.

Ik vind het een fijn product! Nu ik dit gebruik merk ik dat mijn voeten echt opknappen van een beetje meer verzorging. Ik ga mijn voeten dan ook beter en vaker verzorgen! De Fly high! Active foot gel van beautybird kost 9,-

Verzorgen jullie je voeten vaak?

xxx Teddy

 

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog