L’oréal Kérastase – elixir Kultime

Ik durf te zeggen dat ik aardig wat weet van make-up, maar van haarproducten… Daar heb ik gewoon nog niet zo veel verstand van. Ik probeer wel eens wat, maar ik kan mezelf nog lang geen expert noemen. Toch vind ik het wel erg leuk om er mee bezig te zijn. Zo probeerde ik laatst de elixir ultime haarolie van L’oréal Kérastase. Vandaag wil ik je laten weten wat ik hiervan vind. Benieuwd?

Ik heb een testertje van deze olie, maar deze ziet er al erg chique uit. Het testertje zit in een glazen flesje met een goudkleurige dop. Er staat vrij veel informatie op. Het testertje zit, zoals gewoonlijk, in een kartonnen kaartje waar ook weer veel informatie op staat. Ook zie je rechts een afbeelding van hoe de full-size van dit product er uit ziet.

Volgens L’oréal Kérastase is de elixir ultime geschikt voor alle haartypen. Het zou je haar verzorgen, een mooie glans geven en niet verzwaren. Als je deze olie gebruikt, wordt je haar volgens L’oréal Kérastase zacht en soepel. Klinkt goed!

De olie ruik erg lekker. Ik kan de geur moeilijk beschrijven, maar het is echt zo’n perfecte haarolie geur. Niet te fris en niet te zoet, maar het ruikt erg verzorgd. De olie is heel makkelijk in gebruik. Ik doe een beetje op mijn vingertoppen, verdeel dit over mijn handen en ga voorzichtig met mijn handen door de puntjes van mijn haar. Ik breng zo’n olie nooit op mijn hoofd aan, want dan lijkt mijn haar sneller vet.

Na het aanbrengen van deze olie ruikt mijn haar erg lekker. De geur is niet heel sterk, maar is wel aanwezig als ik even aan mijn haar ruik. Mijn haar voelt ook zachter aan en ziet er gevoed uit als ik deze olie gebruikt heb.

Ik vind de elixir ultime van L’oréal Kérastase erg leuk. Deze haarolie ruikt lekker, werkt makkelijk en werkt goed. Ik moet eerlijk zeggen dat haarolie zo’n product is wat ik vaak vergeet, maar als ik het gebruik, bedenk ik me weer hoe fijn het eigenlijk is. Een full-size van de elixir ultime kost rond de 30 euro voor 125 ml. Dat vind ik wel een beetje prijzig, maar je kunt onwijs lang doen met zo’n flesje.

Gebruik jij vaak haarolie?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog