Nivea – waterlily & oil douchegel

Na een lange dag vind ik het heerlijk om even een momentje voor mezelf te nemen en onder de douche te staan. Wat het op zo’n moment nog fijner maakt, is een lekkere douchegel. Douchegel is echt zo’n product waarvan ik zelden precies dezelfde opnieuw koop. Laatst probeerde ik daarom de waterlily & oil douchegel van Nivea uit. Benieuwd?

De douchegel zit in een doorzichtige, plastic fles met de welbekende blauwgekleurde dop. Op de voorkant van de tube staat een afbeelding van een waterlelie met waterspatten eromheen. De douchegel zelf is lichtroze en dat vind ik er wel erg leuk uitzien.

Volgens Nivea zorgt deze douchegel voor een heerlijk frisse en zachte huid. De douchegel bevat olieparels die de huid verzorgen, verzachten en beschermen tegen uitdroging. Ik heb nog nooit een douchegel gehad met olieparels, dus ik was erg nieuwsgierig naar de werking.

Toen ik de tube opende, rook ik gelijk de lekkere geur van deze douchegel. Hij is lekker fris, maar ook een beetje bloemig. De lelie ruik je dan ook duidelijk terug. Ik vind de geur in ieder geval erg lekker.

In de douchegel zitten olieparels. Hier merk je eigenlijk niets van tijdens het wassen. Je ziet ze wel, maar het is niet zo dat ze echt opvallen. De douchegel schuimt tijdens het wassen een beetje, maar niet te overdreven. Dat vind ik prettig werken.

Na het douchen ruik ik heerlijk schoon en subtiel naar de lekkere geur van deze douchegel. Mijn huid ziet er goed uit en lijkt gevoed. Als je een hele droge huid hebt, zul je echt nog wel een bodylotion nodig hebben na het wassen met deze douchegel, maar hij verzorgt de huid wel een klein beetje.

Ik vind de waterlily & oil douchegel van Nivea erg fijn. De geur is erg lekker en de douchegel verzorgt je huid. Mijn huid wordt er niet droog van en dat vind ik, naast een lekkere geur, vaak het belangrijkste. Ook is deze douchegel niet zo duur. Je betaalt voor 250 ml namelijk 2,99.

Welke douchegel gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog