Makeup Revolution – ultra 32 beyond flawless eyeshadow palette

De laatste tijd zie ik het merk Makeup Revolution onwijs vaak voorbij komen. Ik kende het merk in eerste instantie niet, maar werd toch erg nieuwsgierig na alle lovende verhalen. Ik besloot de gok te nemen en wat te bestellen van dit budgetmerk. Het eerste product dat ik mijn virtuele winkelmandje in gooide, is het ultra 32 beyond flawless eyeshadow palette.

Het ultra 32 eyeshadow beyond flawless palette komt in een kartonnen doosje dat lekker opvallend, glimmend goud is. Zo’n kartonnen doosje om een palette heen vind ik altijd erg netjes staan.

Het palette zelf is wat simpeler qua vormgeving. Het palette is glimmend zwart met simpele letters. De verpakking is leuk, maar zo’n glimmende zwarte verpakking wordt helaas wel snel vies door vingerafdrukken. Wel vind ik het jammer dat er niet op de voorkant staat dat het om het beyond flawless palette gaat. Dit staat alleen klein op de achterkant. Nog een klein nadeel: ik heb echt moeite met het openen van dit palette. Ik moet flink wat kracht zetten om hem open te krijgen.

Het palette heeft ook een grote spiegel aan de binnenkant. Dat vind ik wel erg handig. Ook zijn de oogschaduws qua grootte prima. Je kunt aardig lang met een oogschaduw doen denk ik. Toen ik deze oogschaduws zag, werd ik blij. Dit zijn echt kleurtjes die ik dagelijks zou kunnen gebruiken.

Hier een close-up van alle kleurtjes, zodat je een beter beeld hebt van wat voor soort tinten er nou precies in het beyond flawless palette zitten. Er zitten vooral glanzende oogschaduws in, maar ik spot ook een paar matte. Fijn, want de combinatie van mat en glimmend vind ik vaak erg mooi. Verder zijn de tinten vrij naturel. Er zitten geen heftige kleuren in.

Hier zie je de swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts zijn dit: flawless, light caramel, papaya, bare pink, sand due, mineral, expresso en warm grey.

Deze kleuren zijn vrij licht, waardoor ze niet heel goed over komen op mijn arm omdat ik een lichte huidskleur heb. Deze tinten zou je kunnen gebruiken voor een hele natuurlijke look. De kleurtjes zijn leuk, maar ik werd nog niet heel enthousiast van deze rij.

Hier zie je de swatches van de tweede rij. Van links naar rechts zijn dit: dove, chestnut, zorba, pug, brunette, cookie dough, chocolate en stone grey.

Dove valt bijna weg op mijn huid, omdat ie vrij veel lijkt op mijn huidskleur. Ook zorba en pug zijn niet het duidelijkst zichtbaar. Wel ben ik erg blij verrast door chestnut, de matte tint brunette cookie dough, chocolate en stone grey. Deze vind ik echt heel mooi.

Hier zie je de swatches van de derde rij. Van links naar rechts zijn dit: sandstone, bronze, autumn, spice, wholemeal, sepia, muddy en nightfall.

Ik heb het idee dat hoe lager de kleuren in het palette zitten, hoe beter ze worden. De kleuren van deze rij zijn echt goed gepigmenteerd. Hier wordt ik echt blij van.

Hier zie je de swatches van de onderste rij. Van links naar rechts zijn dit: tawny, ground brown, toasty, immaculate, teddy, cocoa, bistre en blackest.

De laatste rij verraste me het meest. Wauw, wat een mooie en goed gepigmenteerde oogschaduws zijn dit. Hier kun je echt prachtige looks mee maken als je ze combineert met de wat lichtere tinten. Voor een wat heftigere look zou je ze ook gewoon samen kunnen combineren.

Wat een hoop mooie kleurtjes zitten ertussen. Je kunt er een mooie natuurlijke look mee maken, maar ook een donkere look voor een avondje uit. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen, maar omdat er een kleurtje in dit palette zit met mijn naam, wist ik dat ik deze als eerste moest gebruiken. Daarom bracht ik teddy aan in mijn crease. Immaculate bracht ik hier net iets onder aan en over mijn bewegend ooglid bracht ik papaya aan.

ik ben blij verrast door het ultra 32 beyond flawless palette van Makeup Revolution. Ik verwachtte het eigenlijk ook al wel een beetje, door de positieve reviews die ik van de producten las. De kleuren zijn mooi en de meeste zijn erg goed gepigmenteerd. De bovenste twee rijen zijn wat lichter en de laatste twee rijen bevatten donkerdere tinten. Een hele fijne combinatie vind ik dat. Ik bestelde dit palette bij Make-Up Musthaves voor 9,99. Naast de mooie pigmentatie is dit palette dus ook nog eens heel betaalbaar. Echt een aanrader!

Kende jij het merk Makeup Revolution al?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog