a tag day – I wish…

Laatst zag ik bij Marlayne een hele leuke tag voorbij komen. Een tag waarin je fantaseert over de dingen die niet echt kunnen, maar wel erg handig of juist leuk zouden zijn. Kijk je mee naar mijn antwoorden op de I wish… tag?

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Oeh, dit is gelijk een lastige. Er zijn zo veel leuke banen tegenwoordig! Het lijkt me heel gaaf om een belangrijke functie te hebben bij een groot tijdschrift, of om te werken bij een PR bureau. Natuurlijk lijkt het me ook gaaf om van mijn blog mijn werk te maken, maar dat gaat nog niet zo makkelijk en daar zit echt heel veel werk en tijd in.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?
Tja, wat is superoverdreven? Als ik all the way mag gaan, zou ik kiezen voor een privé jet met piloot zodat ik op ieder gewenst moment de hele wereld over kan vliegen. Hoe gaaf zou dat zijn!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Ik ben niet speciaal fan van een bepaald persoon, al vind ik Channing Tatum wel heel gaaf. Naast het feit dat ie er goed uit ziet, zou ik ook wel wat danspasjes van hem willen leren.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naar geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Aangezien ik nog nooit in Amerika ben geweest, zou ik mezelf daar wel heen willen teleporteren. Maar tja, welke locatie dan… Ik denk dat ik zou gaan voor New York. Gewoon omdat dit me een hele gave stad lijkt en ik er echt nog een keertje heen wil.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Ik twijfel tussen chips en pizza, omdat het beide ongezond is, maar oh zo lekker. Ik denk dat ik toch kies voor pizza. Het is namelijk een fijn idee dat ik pizza zou kunnen eten zonder dik te worden.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
De angst dat er iets zou kunnen gebeuren met de mensen die dicht bij me staan. Of dat nou een ziekte of wat anders is, daar ben ik stiekem toch wel bang voor. Het lijkt me fijn als ik me daar geen zorgen meer over hoef te maken. Wel met de voorwaarde dat er dan ook echt niets gaat gebeuren.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Het lijkt me heel gaaf om helende krachten te hebben. Als iemand pijn heeft of gewond is dat ik ze dan heel makkelijk kan genezen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Pfoeh, ik luister niet specifiek naar een band die ik echt geweldig vind. Ik heb echt geen idee dus.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een heel klein varkentje lijkt me super leuk. Varkentjes zijn namelijk onwijs slim en je kunt ze zo veel leren! Wel zou ik dan graag willen dat ie ook echt klein blijft. Echte varkens kunnen namelijk mega worden.

Dit waren alle vragen van de I wish… tag. Als je hem leuk vind, neem hem gerust over! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden.

Welk huisdier zou jij kiezen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog