Yves Rocher – hydra végétal refreshing radiance scrub

Scrubben vind ik heerlijk. Ik heb het idee dat mijn huid er goed gereinigd door wordt en na het scrubben is mijn huid altijd heerlijk zacht. Vooral onder de douche vind ik het scrubben van mijn gezicht fijn. Ik was op zoek naar een fijne scrub en kwam de hydra végétal refreshing radiance scrub van Yves Rocher tegen. Ik heb hem een tijdje gebruikt en wil je vandaag laten weten wat ik van deze scrub vind.

De verpakking is vrij simpel, maar ik vind hem wel leuk. Het is een groot voordeel dat de scrub in een tube zit, zo gaat ie langer mee en is het ook hygiënischer. Er staat veel tekst op, iets wat van mij niet perse had gehoeven. Wel vind ik het fijn dat de tube doorzichtig is. Zo kun je precies zien hoeveel product je nog over hebt.

Volgens Yves Rocher zorgt deze scrub ervoor dat je huid diep gereinigd wordt en je een frisse en stralende teint krijgt. De scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen door de miniscule bamboekorreltjes, waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt. Wat ik wel een beetje verwarrend vind is dat Yves Rocher dit product de ene keer een peeling noemt en de andere keer weer een scrub.

De scrub is niet grof. De scrubdeeltjes zijn juist super klein. Dat is op de foto hierboven goed te zien. Hierdoor is de scrub mild, maar ik merk ook dat de korreltjes die erin zitten wel echt goed hun werk doen. Na het scrubben zijn mijn velletjes verdwenen en voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Een groot voordeel van deze scrub vind ik dat ie mijn huid niet uitdroogt. Mijn huid kan soms nog wel eens droog worden van scrubs, waardoor ik alleen maar meer velletjes krijg. Met deze scrub heb ik hier gelukkig geen last van.

De hydra végétal refreshing radiance scrub van Yves Rocher maakt me erg blij. Deze scrub doet goed zijn werk. Mijn huid is na het scrubben heerlijk zacht en helemaal niet droog. Deze scrub kost 11,90, niet heel goedkoop voor een scrub. Wel zijn producten bij Yves Rocher vaak met korting verkrijgbaar, dus als je van plan bent dit product aan te schaffen kun je daar even naar kijken.

Welke scrub gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog