W7 – the trilogy

W7 is een merk waar ik de laatste tijd steeds meer over hoor. Dat vind ik leuk, want het is een budgetmerk met aardig wat mooie producten. Niet ieder product is een pareltje, maar er zitten zeker wat fijne producten in hun collectie. Laatst liep ik dit leuke setje tegen het lijf. Dit is the trilogy van W7. Ik vond hem er leuk uit zien en werd nieuwsgierig, dus ik besloot hem te kopen, hopend dat de producten fijn zouden zijn. Benieuwd?

De verpakking is erg leuk en vrolijk. Het kartonnen doosje is knalgeel met zwart. Ik vind het fijn dat de producten in een kartonnen doosje zitten. Zo weet ik zeker dat de producten nog niet open zijn geweest of getest zijn in de winkel. Daarnaast ziet het er gewoon ook leuk en netjes uit. In het doosje zitten drie net zo kleurrijke producten.

In het doosje zit een mascara, een lipstick en een nagellakje. Vooral de lipstick en de nagellak spraken me er aan, omdat de kleurtjes zo fel zijn. Dit soort kleurtjes vind ik namelijk perfect voor de zomer.

De mascara in het doosje is de lashtastic mascara. De tube is knalgeel en er staat niet meer op dan wat zwarte letters en het logo van W7. De mascara ziet er leuk uit, maar niet heel bijzonder.

Het borsteltje van de mascara heeft hele kleine plastic stekeltjes. Normaal vind ik dit niet zo fijn werken, maar bij deze mascara werkt het om de een of andere reden beter dan normaal.

Om het effect van de mascara te laten zien, heb ik twee foto’s naast elkaar gezet. Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met de lashtastic mascara. Mijn wimpers lijken een stuk langer en zwarter. Ik vind het effect erg mooi. Wel moet ik opletten dat mijn wimpers niet aan elkaar gaan plakken met deze mascara, maar als ik er na het aanbrengen even met een borsteltje doorheen ga, is dit geen probleem.

De lipstick in het doosje is de full colour lipstick in de kleur Angry Annie’s. De lipstick ziet er ook vrolijk uit. De huls is knalroze met zwart en hij heeft glimmende, zilveren details en een doorzichtige dop. Een doorzichtige dop vind ik vaak een beetje goedkoop staan, maar hier stoort het me helemaal niet.

De lipstick zelf heeft een platte bovenkant. Dat werkt prima, al vind ik zo’n puntige lipstick wel wat makkelijker werken voor de randjes. Vaak breng ik zo’n felle kleur aan met een kwastje, dus dan is dat probleem gelijk opgelost.

Hierboven zie je Angry Annie’s op mijn lippen. Ik vind de kleur echt onwijs gaaf. Hij knalt van je lippen af en blijft niet onopgemerkt. De lipstick is lekker romig en smeert daardoor heel makkelijk en fijn uit. Hij dekt enorm goed en bedekt mijn lippen perfect met één dunne laag. De lipstick trekt langzaam in mijn lippen en slijt door de dag wel een beetje, maar de felle kleur blijf je zien.

De nagellak uit het doosje heet It’s pink. Een hele toepasselijke naam, want deze nagellak is echt mega roze. In het potje doet ie me gelijk denken aan een knalroze markeerstift, zo fel is ie. Het flesje van W7 doet me een beetje denken aan de flesjes van OPI. Ze hebben dezelfde vorm en dezelfde lange, zwarte dop.

De kleur van de nagellak is heel lastig vast te leggen, omdat ie zo fel is dat ie bijna licht geeft. Hierboven zie je ongeveer hoe de kleur is. Lekker knallend roze. Ik vind het echt een super leuke kleur voor in de zomer. Het valt wel op, maar bij een zomers jurkje of mijn bikini vind ik het alleen maar leuk. De nagellak droogt snel en blijft aardig lang op z’n plek zitten. Ik heb denk ik rond de 3 a 4 dagen rond gelopen met perfect gelakte nagels. Daarna begon ie een klein beetje te chippen bij mijn wat zwakkere nagels.

Ik vind the trilogy een heel erg leuk setje. Alle producten zijn perfect voor de zomer. De mascara werkt fijn en geeft een mooi resultaat. De lipstick is lekker fel en goed gepigmenteerd, net zoals de mooie nagellak. Dit setje kocht ik zelf bij Big Bazaar, maar deze zal vast ook te vinden zijn bij verschillende webshops. Ik betaalde er 7,- voor. Een prima prijsje voor drie mooie producten!

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog