a tag day – the beauty blogger tag

Tags zijn onwijs leuk om te doen. Vooral als ze over beauty én bloggen gaan. Kan het nog beter? Vandaag heb ik daarom de beauty blogger tag voor je ingevuld.

Is je haar van nature stijl of gekruld?
Sowieso stijl. Mijn haar is zo stijl, dat ik na een hele dag een vlecht gedragen heb, maar een héél klein beetje slag heb. Soms heel irritant, maar soms ook onwijs handig.

Verf je je haar en zo ja, doe je dat zelf of bij de kapper?
Ik verf mijn haar niet. Ook nog nooit gedaan. Ik ben blij met mijn blonde kleur zoals ie is.

Draag je altijd make-up?
Niet altijd, wel vaak. Als ik de deur uit moet draag ik sowieso een beetje foundation en mascara. Als ik de hele dag thuis ben vind ik het soms heerlijk om even geen make-up op te hebben. Vaak doe ik dan een lekker maskertje.

Hoe lang doe je over je make-up?
Ik denk tussen de 20 en 30 minuten, ligt er net aan hoeveel haast ik heb. Als ik een avondje uit ga of ik heb echt zin om een hele uitgebreide ooglook te maken, ben ik wel langer bezig.

Hoe lang ben je al bezig met make-up?
Vanaf de eerste ben ik pas echt begonnen met make-up dragen. Ik begon toen met een zwart oogpotlood-streepje op mijn waterlijn. Vanaf dat moment begon het. Vroeger wilde ik wel altijd zo’n pop die je kon opmaken.

Wat doe je eerst, je gezicht of je ogen?
Eigenlijk begin ik vaak met mijn ogen. Als ik eyeliner aanbreng leun ik met mijn hand op mijn gezicht. Als ik dan net foundation heb aangebracht heb ik het idee dat ik het dan weer uitsmeer. Mascara en mijn wenkbrauwen doe ik dan wel weer als allerlaatste.

Lak je je teennagels ook in de winter?
Ja, mijn teennagels hebben zelden niets op. Ik vind het gewoon mooi staan en ik heb zoveel leuke kleurtjes nagellak.

Wat is je favoriete parfum?
De lichtroze variant van Candy van Prada. Die is zo onwijs lekker zoet en ook nog eens heel mooi.

Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen?
Heel lang nadenken en allerlei dingen opschrijven en weer wegstrepen. Het moest pakkend zijn en ook gelijk duidelijk waar het over zou gaan. Veel mensen doen ook iets met hun naam, maar dat vind ik bij mij geen handig idee. Dan krijg ik allemaal mensen op mijn blog die naar teddyberen of speelgoed aan het zoeken zijn…

Lees je de comments op je artikelen?
Ja, allemaal! Ik vind comments zo onwijs leuk om te lezen.

Ik vond deze tag heel leuk om te doen. Als jij hem ook wil doen, neem hem gerust over! Laat het even weten in de comments, dan kan ik ook jouw antwoorden lezen.
Lak jij ook altijd je teennagels?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog