Lipstick pencils

Na de chubby sticks van het merk Clinique lijkt het alsof andere merken ook de smaak te pakken hebben gekregen. Bourjois kwam met de Color Boost en NYC volgde met haar eigen budget variant City Proof Twistable Intense Lip Color. Het is eenzelfde product, maar van een ander merk. Welke is het beste?

De verpakking van Bourjois spreekt mij meer aan. Deze ziet er iets luxer uit door de zilveren onderkant. De plastic dop van NYC vind ik er een beetje goedkoop uit zien. Logisch ook, want Bourjois is nou eenmaal duurder. Qua geur vind ik ook de Bourjois variant lekkerder. Deze ruikt lekker bloemig. De NYC variant ruikt wat chemischer.

Ik heb voor deze review gekozen voor twee kleuren die heel erg op elkaar lijken. Zo kan je het verschil beter zien. De Bourjois Color Boost heb ik in de kleur Fuchsia Libre. De NYC variant heet Fulton St Fuchsia. Beide een lekker felle fuchsia kleur dus. Perfecte kleuren voor in de zomer!

Hierboven zie je de swatch van NYC. Hij dekt prima en lijkt perfect op de kleur in de huls.

Dit is de variant van Bourjois. Deze is iets warmer en net ietjes donkerder. Ook deze lijkt perfect op de kleur in de huls. Beide kleuren vind ik erg op elkaar lijken en ik vind ze dan ook allebei even mooi. Ik merk wel dat de color boost van bourjois bij mij iets langer blijft zitten. Beide trekken wel echt in je lippen waardoor ze de felroze tint achter laten, maar de color boost blijft net iets langer zitten.

Ik vind toch de Color Boost van Bourjois iets fijner. De geur is prettiger, de verpakking vind ik mooier, en de kleur blijft net iets langer zitten. NYC is qua prijs wel een stuk voordeliger. NYC is 3,99 en Bourjois 9,99. Geen overduidelijke winnaar dus, beide producten zijn gewoon erg fijn.

Welke zou jij kiezen?

xxx Teddy

 

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog