Back home

Wat is het toch heerlijk om weer thuis te komen. De afgelopen dagen ben ik op vakantie geweest en begrijp me niet verkeerd: het was heerlijk, maar er gaat niets boven je eigen bedje. Vandaag wil ik jullie een klein verslagje geven van mijn vakantie. Kijk je mee?

Samen met mijn vader, moeder, broertje en vriend heb ik genoten van een enorme relax-vakantie op Kos. Kos is een Grieks eiland, maar het centrum was zo touristisch dat je met Nederlands of Duits vaak ook een heel eind kwam. Bij het strand stonden bordjes met Nederlandse tekst: Gratis bedjes. Ik heb uitgeslapen, in de geweldig blauwe zee gezwommen, in geweldige restaurantjes gegeten, kilo’s ijs en tzatziki gegeten en natuurlijk lekker geshopt.

We hebben de vakantie doorgebracht in een appartementje dichtbij het centrum. Het centrum lag aan een haven, waar belachelijk grote jachten lagen. Wel heel leuk om te zien!

Het was al erg vroeg donker, maar dat was helemaal geen probleem. Het centrum was mooi verlicht, waardoor het er heel gezellig uit zag. Veel mensen, leuke barretjes en nog steeds lekker warm.

De winkels in het centrum waren vaak tot 12 uur open, soms zelfs nog daarna. Er waren enorm veel leuke winkeltjes te vinden. Dit is er eentje van. Een mega druk en smal winkeltje met honderden sieraden voor mooie prijsjes. Hier heb ik twee armbandjes gekocht.

Bij deze relax-vakantie hoort natuurlijk het strand. Dit was ons favoriete plekje om te zitten. Net iets verder lopen, maar daardoor rustiger. Je kon er heerlijke drankjes bestellen en genieten van de heerlijke zee. Hier hebben we dan ook meerdere dagen doorgebracht.

We hadden wel een appartement, dus de mogelijkheid om zelf te koken, maar dit hebben we niet gedaan. We zijn heerlijk uit gaan eten. Dit was qua plek toch wel een van mijn favorieten. Hoe cute is dit restautant. Buiten eten onder de bomen met bloemen waar ook nog eens schattige lampjes in hangen.

Last but not least, hebben we ook nog wat “cultuur gesnoven”. Er was een oud kasteel waar je helemaal rond kon lopen. Veel meer dan wat muren was er niet van over, maar het uitzicht was prachtig. Net zoals deze boom vol bloemetjes.

Waar ben jij deze vakantie naar toe geweest?

xxx Teddy

 

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog