W7 in the nude eye colour palette

Één van de meest besproken palettes van de afgelopen tijd is het in the nude eye colour palette van W7. Dit palette zou een geweldige dupe zijn van het naked 3 palette van Urban Decay. Aangezien je voor een naked palette aardig wat geld moet neerleggen en het palette van W7 maar 7,99 kost, is dit zeker de moeite waard om het te proberen. Veel bloggers zijn lovend over dit palette, maar is ie echt zo fijn?

Ikzelf heb het naked 2 palette van Urban Decay, een geweldig palette wat ik enorm vaak pak. Het naked 3 palette zag er veel belovend uit. Helaas is ie in Nederland alleen via internet te verkrijgen en is hij ook nog eens best duur. Toen ik het palette van W7 tegenkwam, twijfelde ik geen moment en nam hem mee.

Aan de verpakking is al duidelijk te zien dat het geïnspireerd is op het naked 3 palette. Het blik heeft ongeveer dezelfde kleur, dezelfde kleur letters en de “deukjes” in de deksel.

De verpakking vind ik erg praktisch, hij gaat makkelijk open en dicht. De oogschaduws zijn net zoals bij Urban Decay in smalle strookjes naast elkaar geplaatst, waardoor je een fijn overzicht hebt van licht naar donker. Ja, de verpakking vind ik al erg geslaagd.

De kleuren die in het palette zitten hebben ook allemaal een naam, iets wat zeker pluspunten oplevert. Gelukkig is W7 wel zo origineel geweest om zelf namen te bedenken en niet de namen uit het naked 3 palette over te nemen.

Van links naar rechts: Latte – Angel – Venice – Marilyn – Copper pot – Sun kissed

Van links naar rechts: Alice – Bad manners – Coffee cup – Mud slide – Tokyo – Fashionista

Toen ik swatches ging maken, werd ik blij verrast. Wauw, dit had ik eigenlijk niet verwacht. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en erg prettig om mee te werken. Ze blenden heel erg makkelijk. Wel zijn ze een beetje brokkelig als je te veel in één keer pakt, pas daar dus mee op.

Of het echt de perfecte dupe is van het naked 3 palette durf ik niet met zekerheid te zeggen omdat ik het naked 3 palette zelf niet heb, maar de kleuren lijken er wel heel erg op. Het palette is heel fijn om mee te werken, heeft een goede pigmentatie en is het zeker waard voor 7,99.

Heb jij een naked palette of een dupe hiervan?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog