Calico nail polish remover pads

Als ik op vakantie ga, draag ik het liefst nagellak. Het grote nadeel hiervan is, dat het vaak niet de hele vakantie blijft zitten. Bij mij niet in ieder geval. Daarom neem ik vaak een extra kleurtje mee en remover met een pak watjes. Toen ik dit handige product in de prettybox van juli vond, twijfelde ik dan ook geen moment: Deze nail polish remover pads van Calico gingen mee op vakantie.

De verpakking van de pad is wel praktisch, maar erg mooi vind ik hem niet. de kleuren lijken een beetje vergeeld. De letters zijn simpel en het plaatje erop ook. Het doet me een beetje denken aan een product wat al jaren oud is. Jammer, maar het gaat om het product zelf.

In het doosje zitten 6 pads, wat ik best weinig vind. Op het doosje staat dat je één pad nodig hebt voor je vingers en tenen. In totaal zou je dus 20 nagels met één pad kunnen schoonmaken.

Op de achterkant van het zakje staat hoe je de pad moet gebruiken. Eigenlijk precies hetzelfde als je gewend bent met een watje met remover erop. De pads zien er precies hetzelfde uit als op het plaatje. Ze zijn rood en stevig. Het lijkt een beetje op vilt. Fijn, want zo’n slap doekje is niet erg handig in gebruik.

De pads werken heel fijn. Ze halen mijn nagellak er goed af en ook best snel. Ik moet wel een beetje boenen, maar het gaat prima. Helaas heb ik toch echt 2 pads nodig als ik ook de nagellak van mijn teennagels wil halen. Misschien kan het wel met één pad, maar dan moet je wel veel moeite doen. Het lijkt namelijk alsof de pad na een tijdje “vol” zit met nagellak, waardoor ie niks meer opneemt.

De pads ruiken ook vrij sterk. Hier moet je echt van houden. Ik vind het zelf geen probleem, want ze doen prima hun werk. De pads halen mijn nagellak gewoon makkelijk weg en tegenwoordig hebben veel removers een geurtje.

Deze nail polish remover pads van calico kosten 2,50. Niet heel duur, maar in verhouding vind ik het best prijzig. Je hebt removers voor minder of voor dezelfde prijs waar je echt wel meer dan 6 keer mee kunt doen. Ik vind ze fijn voor op vakantie, maar ik zou ze niet opnieuw kopen.

Hoe doe jij dat altijd op vakantie, neem je remover mee?

xxx Teddy

 

21 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog