Aliexpress – elektrische gezichtsreinigingsborstel

aliexpress elektrische gezichtsreinigingsborstel

In mijn Aliexpress shoplog kon je al zien dat ik een elektrische gezichtsreinigingsborstel had gekocht (een hele mond vol). Mocht je het merk Foreo kennen, dan herken je dit roze apparaatje misschien wel. Mijn Aliexpress borstel lijkt namelijk erg op de Foreo Luna mini: een gezichtsborstel die ongeveer 20x zo duur is. Omdat ik erg benieuwd ben naar de werking van zo’n elektrische gezichtsreinigingsborstel en wil weten of het echt wat toevoegt aan mijn skincare routine, besloot ik deze Aliexpress versie te proberen. Vandaag kun je hier daarom een review van dit producten lezen. Benieuwd?

aliexpress elektrische gezichtsreinigingsborstel review

Zoals ik dus al zei, vind ik hem heel erg op de Foreo Luna mini lijken. Dat komt zeker door de felle kleur en de vorm. De ribbeltjes zijn wel wat anders en hebben ook een golvende lijn aan de onderkant, iets wat de Foreo Luna Mini niet heeft. Hoewel het een product van Aliexpress is en ik daarvan nooit echt hele goede kwaliteit verwacht, vind ik deze borstel er écht goed uitzien. Hij voelt stevig aan en werkt prima!

Volgens de omschrijving op Aliexpress zou deze waterdichte én oplaadbare gezichtsborstel de huid zacht, maar diep reinigen. De hoge frequentie van zachte sonic pulsen tot 6000 keer per minuut zorgen voor een exfoliërend effect en reinigen je poriën. De hogere frequenties zijn geschikt voor het verwijderen van vuil, olie en make-up. Een lagere frequentie pulsen verhoogt de bloedsomloop en helpt tegen lijntjes en rimpels. Deze tool zou geschikt zijn voor de meeste huidtypes. Naast de borstel zit er ook een kabeltje bij om hem op te kunnen laden.

aliexpress elektrische gezichtsreinigingsborstel

Hoewel ik had verwacht dat ik de borstel eerst zou moeten opladen, was dat niet het geval. Toen ik hem binnen kreeg, kon ik hem direct gaan gebruiken. Er zitten dus verschillende standen op die je met het plusje en minnetje kunt aangeven. Ook dit werkt zoals het zou moeten.

Ik gebruik deze borstel in combinatie met een face wash, wat erg goed werkt. Ik maak mijn gezicht nat, breng wat face wash op mijn gezicht aan en haal de borstel in ronddraaiende bewegingen over mijn gezicht. Omdat de borstel trilt, schuimt de face wash wel wat meer. De reinigingsborstel is fijn in gebruik. Je voelt hem wel degelijk trillen op de huid, maar het is niet té. Ik geloof zeker dat de borstel een beetje exfoliërend werkt en de huid goed reinigt, maar of het echt helpt tegen rimpels, lijkt me sterk.

Conclusie

Ik vind de elektrische gezichtsreinigingsborstel van Aliexpress top! Voor een klein prijsje heb je een werkend, stevig product wat precies doet waar hij voor gemaakt is. Het reinigen van mijn huid met deze tool is fijn, maar of het echt een must is in iedere skincare routine? Dat denk ik niet. Het is zeker een leuke extra, maar ik ga hem niet dagelijks gebruiken. Dit is meer iets wat ik er eens in de week bij pak als ik mijn huid uitgebreid reinig. Ik betaalde €6,37 voor deze elektrische gezichtsreinigingsborstel op Aliexpress. Dat is echt een leuk prijsje als je het mij vraagt. Hier kun je het product vinden bij de verkoper waar ik hem ook kocht.

Heb jij wel eens zo’n gezichtsborstel gebruikt?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog