Aliexpress aankoopjes #11

aliexpress shoplog 2019

Eens in de zo veel tijd ga ik een avondje op Aliexpress ‘shoppen’. Oftewel: heel veel doorklikken en zoeken op dingen waarvan ik denk dat ze super handig kunnen zijn. Soms ben ik echt naar iets op zoek, maar vaak resulteert dit in een shopsessie waarbij ik ook andere dingen bestel omdat ik ze toevallig tegenkom. Wel vraag ik me hierbij altijd af of ik het item daadwerkelijk ga gebruiken. Anders is het onnodig geld uitgeven natuurlijk. Een tijdje terug had ik weer eens zo’n Aliexpress shopsessie, dus vandaag heb ik weer eens een Aliexpress shoplog/aankoopjes blogpost voor je! Benieuwd?

aliexpress shoplog scrunchies

Scrunchies – €1,45 per stuk

Het eerste wat ik bestelde zijn deze scrunchies. Ik had nog geen enkele scrunchie (!) en sinds ik ze heb, ben ik om. Ik vind ze heel leuk om mijn haar half omhoog te doen. Aan alle scrunchies die ik bestelde zit een strikje. Die kun je er ook af halen, maar ik vind het juist leuk zo. Ik bestelde er twee met een bloemenprint, eentje in een poederroze kleur en eentje met een slangenprint. Leuk voor de afwisseling.

aliexpress shoplog beauty tools

Siliconen make-upkwasten reiniger – €2,12

Misschien vraag je je af wat dit bakje precies is: het is om je kwasten mee te wassen. Zelf heb ik al een Brushegg, maar die vind ik toch niet zo heel erg handig werken. Ik vind hem namelijk net iets te klein. Ik was op zoek naar iets groters wat ik gewoon neer kon zetten in de wasbak én waar ik een klein laagje water in kon zetten. Uiteraard vond ik op Aliexpress de oplossing. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik gok dat het heel handig is!

Elektrische gezichtsborstel – €6,37

Over dit item ben ik denk ik het enthousiast. Tijdens een doorklik-sessie op Aliexpress kwam ik deze neppe Foreo Luna face cleaner tegen. Omdat ik zelf nog nooit de Foreo Luna heb geprobeerd, maar wel benieuwd ben of het wat zou zijn, besloot ik deze te bestellen. Hij kwam helemaal opgeladen aan dus ik wist gelijk dat hij echt werkt. De eerste indruk is goed. Hier kun je binnenkort zeker een uitgebreidere review van verwachten.

Wasbare watjes 8 stuks + waszakje – €3,60

Het laatste item wat ik in de beauty categorie bestelde is dit waszakje met wasbare watjes. Als ik make-up draag reinig ik mijn gezicht eigenlijk altijd met watjes. Er gaan dus flink wat pakken watjes doorheen bij mij thuis. Zonde eigenlijk, want zo’n watje kun je slechts één keer gebruiken. Toen ik hoorde van wasbare watjes, werd ik nieuwsgierig. Zou dit wat voor mij zijn? Ik ga het testen!

aliexpress shoplog camera accessoires

Soft camera lens bag – €2,31

Ook bestelde ik nog twee camera accessoires. Als eerste deze lenzenhoes. Hoewel ik een speciale cameratas heb, wil ik soms ook mijn lens in mijn gewone tas meenemen. Natuurlijk gooi ik die er niet zo los in, dus daarom heb ik deze beschermende hoes gekocht. Deze bestelde ik in een maatje M en die is prima voor mijn lenzen.

Zachte camerahoes – €6,78 

Omdat ik ook mijn camera los mee wil kunnen nemen, zonder die grote tas eromheen, kocht ik ook deze zachte hoes voor mijn hele camera. Mijn Canon past er precies in en de hoes voelt stevig aan. Natuurlijk geeft het minder bescherming dan een complete tas, maar voor als ik even snel mijn camera mee moet nemen vind ik dit ideaal.

Dat waren alweer mijn Aliexpress aankoopjes voor deze keer! Benieuwd naar mijn vorige aankoopjes? Die kun je hier vinden.

Bestel jij wel eens wat bij Aliexpress?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog