Aliexpress aankoopjes #10

aliexpress aankoopjes

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik mijn laatste Aliexpress aankoopjes met je deelde. Ik bestel niet vaak wat bij Aliexpress, maar als ik er een keer voor ga zitten, bestel ik meestal meerdere dingen tegelijk. Zoals ook de laatste keer dat ik weer eens rondsnuffelde in deze enorme webshop. Ik was op zoek naar leuke kaartjes om te versturen, maar kwam uiteraard ook andere dingen tegen die zo mijn winkelmandje invlogen. Vandaag wil ik daarom mijn Aliexpress aankoopjes van de laatste tijd met je delen. Benieuwd?

Wenskaarten – €7,18

Als eerste de items waar ik echt naar op zoek was. Nu ik op mijzelf woon en niet de luxe heb van de kaartenbak van mijn ouders, besloot ik dat het tijd was om zelf een voorraadje met leuke kaartjes aan te leggen. Want zeg nou eerlijk, hoe leuk is het om kaartjes te versturen naar vriendinnen of als er iemand jarig is? Op Aliexpress vond ik deze set met 48 kaartjes in verschillende formaten. Ze zijn zo leuk! Ik ben echt blij met deze aankoop.

Glow in the dark maan magneet – €0,44 per stuk

Tijdens het shoppen kwam ik deze super leuke glow in the dark magneten tegen in de vorm van een maan. Ik had nog leuke magneten nodig voor mijn magneetbord, dus ik besloot er twee te bestellen. Ik vind ze heel leuk en ja, ze zijn écht glow in the dark.

Haarbanden – €1,09 per stuk

De laatste tijd draag ik veel haarbanden als ik mijn haar uit mijn gezicht wil hebben. Ik had een donkerrode en twee grijze, maar was nog op zoek naar een blauwe variant. Tijdens het shoppen kwam ik deze twee blauwe tegen. Eentje met een ribstofje en de ander met een fluwelen finish. Omdat ik niet kon kiezen, bestelde ik ze allebei. Helaas heeft de verkoper waar ik ze bestelde deze haarbanden niet meer, maar er zijn genoeg vergelijkbare opties op Aliexpress te vinden.

Telefoonhoesje met sterren – €2,28

Ik heb een vrij simpel hoesje voor mijn iPhone die hem goed beschermt, maar echt mooi is hij niet. Ik was daarom op zoek naar een telefoonhoesje om af te wisselen en kwam deze met sterren en planeten tegen. Mocht je me een beetje kennen, dan weet je dat ik groot fan ben van sterren. Dit hoesje past dus echt perfect bij mij.

Softbox – €14,54

Het laatste item van mijn Aliexpress aankoopjes alweer! Al een tijdje heb ik een prachtige led-lamp voor mijn foto’s, maar toch merkte ik dat ik liever bij daglicht fotografeerde. De lamp was zo fel, dat glanzende producten het licht weerkaatsten en dat was te zien op foto’s. Niet helemaal de bedoeling. Ik twijfelde daarom een tijdje om een set softboxen aan te schaffen, maar dat vond ik zonde van mijn mooie lamp. Toen kwam ik ineens deze voorzet-softbox tegen op Aliexpress. Met dit soort dingen ben ik altijd een beetje sceptisch over de kwaliteit, maar ik besloot de gok te nemen. Ik ben enorm blij dat ik dat gedaan heb, want het is echt een prima softbox! Natuurlijk zal een dure softbox wel steviger zijn, maar ik ga voorzichtig om met mijn softbox. De softbox is niet heel groot en heel gemakkelijk met klittenband te bevestigen aan mijn lamp. Ideaal!

Bestel jij wel eens wat bij Aliexpress? Zo ja, wat?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog