Aliexpress aankoopjes #9

aliexpress aankoopjes 9

Wat ik doe als ik even een momentje niets te doen heb? Blogs lezen, Netflixen óf rondstruinen op Aliexpress. Vooral dat laatste vind ik eens in de zoveel tijd heerlijk om te doen. Aliexpress is zo’n plek waar ik dingen koop omdat ze lekker goedkoop zijn, ik ze nergens anders vind of omdat ik er ineens het nut van inzie. Geen dingen die ik écht nodig heb, maar wel heel leuk vind. Ach ja, dat is soms ook oké. Vandaag heb ik weer een Aliexpress shoplog voor je, waarin ik je mijn Aliexpress aankoopjes laat zien die ik de laatste tijd deed. Benieuwd?

Haarband – €0,81 per stuk

Een tijdje geleden bestelde ik al een bordeaux kleurige haarband bij Aliexpress. Deze beviel zo goed en ik droeg hem zo vaak, dat ik besloot om er twee bij te bestellen. Omdat mijn rode niet overal bij past, koos ik nu voor een lichte en donkere grijze variant. Die passen tenminste bij bijna iedere outfit!

Shoe bag – €1,61 per stuk

Ook dit item heb ik eigenlijk al. Zo’n schoenenzak kocht ik lang al geleden op Aliexpress. Sindsdien gebruik ik deze zak iedere keer als ik op vakantie ga of schoenen mee moet nemen. Zo blijven mijn schoenen mooi én maken ze andere spullen in mijn tas/koffer niet vies. Ik heb er nu 2 bij besteld omdat het me handig lijkt deze zakjes ook te hebben voor thuis, zo kan ik schoenen die snel stoffig worden of mooi moeten blijven netjes opbergen.

Handbag hanger – €1,27

Ik heb aardig wat handtassen, die ik echt niet allemaal evenveel gebruik. Ik propte al mijn tassen steeds in een bak in mijn kledingkast, maar dat werkte eigenlijk niet. Nu ik deze hanger heb, kan ik mijn tassen veel makkelijker en overzichtelijker kwijt!

Belt hanger – €0,92

Ook deze belt hanger besloot ik erbij te bestellen. Ik heb op dit moment namelijk geen makkelijke plek om mijn riemen op te bergen. Ik ga eens kijken of dat met deze hanger wel makkelijk lukt! Mocht ik hem uiteindelijk toch niet voor mijn riemen gaan gebruiken, gebruik ik hem misschien wel voor kleinere tassen!

Fanny pack met vlammen – €6,69

Oké, dit item heeft een klein beetje uitleg nodig. Hoewel ik weet dat dit op dit moment een super fashionable item is, ben ik niet iemand die hiermee naar de supermarkt zal gaan. Mij iets te opvallend. Een tijd terug zag ik deze fanny pack met vlammen al voorbij komen bij verschillende Youtubers en vond hem toen al wel vet voor een festival of feestje. Het is nog vrij vroeg, maar toen ik met een vriendin het plan maakte om als Brandweer te gaan deze carnaval kon ik het niet laten om hem te bestellen…

Dat was mijn Aliexpress shoplog van deze keer! Ik ben vooral heel blij met de haarbanden, die draag ik echt veel. Ook de Handbag hanger vind ik een echte uitkomst! Mocht je nog meer Aliexpress aanwinsten willen zien? Check dan vooral mijn vorige shoplogs. Check hier bijvoorbeeld nummer 8, of klik nog even door naar nummer 7.

Bestel jij wel eens wat op Aliexpress?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog