Kneipp – Lipcare met depot-effect review

kneipp lipcare met depot-effect

Het voordeel van beautyblogger zijn? Nooit zonder lippenbalsem zitten. Nee geintje, er zijn natuurlijk veel belangrijke voordelen, maar eerlijk is eerlijk: het is wel fijn dat ik altijd wel ergens een lippenbalsem heb liggen. Vooral nu het steeds kouder wordt en mijn lippen echt wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Laatst ontving ik twee varianten om te testen en aan mijn collectie toe te voegen: Kneipp lipcare met depot-effect. Vandaag laat ik ze maar al te graag aan je zien. Benieuwd?

De meeste lipbalsems die ik heb, zijn geen pareltjes als het gaat om verpakking. Zo heeft mijn geliefde Carmex lippenbalsem een schreeuwende gele verpakking (wel heel handig als hij onderin je tas zit, je ziet hem gelijk). Deze van Kneipp zijn echt een uitzondering. Ik vind de verpakking zo leuk gedaan! De onderkant is gemaakt van kurk en de doppen zijn gewoon van plastic. Door het stukje kurk krijgt de lipbalm direct een natuurlijk uitstraling.

Voordat ik het persbericht over deze lippenbalsems ontving, wist ik helemaal niet dat Kneipp ook lipbalms had! Als ik aan Kneipp denk, denk ik echt aan lichaamsverzorging. Leuk dat ze op deze manier hun assortiment uitbreiden. Deze lippenbalsem is 100% natuurlijk én vegan. De roze variant bevat amandelolie en verzorgende candelillawax en de gele bevat cupuaçubutter en vanille-extract. De lippenbalsems zouden voor voelbaar zachtere en soepele lippen zorgen. Het depot-effect zorgt ervoor dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven gedurende een lange periode. Klinkt goed!

Ik ontving dus twee soorten: een gele en roze variant. De gele variant ruikt heerlijk naar vanille en de roze ruikt wat bloemiger. De sticks zijn vrij stevig, waardoor je niet snel te veel aanbrengt. De balsem blijft redelijk lang op je lippen liggen. Hij trekt dus niet echt in. Dat zal wel te maken hebben met het depot-effect, dat deze lippenbalsem langere tijd voor hydratatie zorgt. Na het aanbrengen voelen mijn lippen direct zachter en gehydrateerd aan. Een prima lippenbalsem dus!

Conclusie

Ik vind het heel leuk dat Kneipp haar assortiment heeft uitgebreid met lipcare! Deze lipcare met depot-effect is verkrijgbaar in 3 varianten die allemaal hun eigen geur en voedende eigenschappen hebben. De twee varianten die ik heb ontvangen voelen prettig aan op mijn lippen, ruiken lekker en zorgen ervoor dat mijn lippen weer lekker zacht en soepel worden. De lippenbalsems kosten €5,99 per stuk.

Welke lippenbalsem gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog