Oktober 2018 in een paar foto’s

joost in de tuin

Wat? Zit oktober er alweer op?! Jongens, kalm aan hoor. Voor ik het weet is dit jaar voorbij gevlogen en is het geen 2018 meer, ben ik bijna geen student meer en moet ik echt mijn eigen boontjes doppen. Oh, goed, dat duurt waarschijnlijk nog even. Voor vandaag wil ik nog even met je terugblikken op oktober. Oktober was voor mij een hele fijne maand. We kregen er een nieuw familielid bij, ik werd 23 en ging naar een heel leuk persevent. Helaas sluit ik de maand iets minder leuk af met tentamens, maar daar denken we nu nog even niet aan… Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn oktober was. Benieuwd?

De maand begon echt top! Het eerste weekend van oktober mochten we Joost eindelijk mee naar huis nemen. Na weken wachten was hij eindelijk oud genoeg om naar zijn nieuwe huisje te gaan. We hadden verwacht dat hij het in het begin heel spannend zou vinden en zijn broertjes en zusjes zou missen, maar dat viel heel erg mee! Door al onze aandacht en doordat onze andere hond er was, heeft hij nergens last van gehad. Op deze foto mocht hij lekker op mijn schoot slapen voordat hij in zijn eigen mandje verder moest slapen. Oh wat is ie hier lief en klein! Nu ik dit typ is hij al meer dan 2x zo zwaar geworden (!). Hij groeit zo snel!

Nog iets heel leuks: op 5 oktober werd ik 23. Reden voor een feestje dus! Mijn verjaardag had ik met vriendinnen al eerder gevierd. Het tweede weekend van oktober was het tijd voor mijn familie om het te vieren. Op vrijdag 5 oktober ging ik gezellig met mijn vriend sushi eten. De zaterdag erna kwam al mijn familie op bezoek voor taart. Mama maakte deze heerlijke appeltaart met het cijfer 23 erop, leuk! En erg lekker natuurlijk, ook niet onbelangrijk.

Halverwege oktober had ik een weekendje weg gepland staan. Samen met vriendinnen ging ik naar een spa. We hebben hier twee dagen heerlijk gebubbeld, gechilled en gerelaxt. ’s Avonds hadden we een filmavondje gepland staan met, natuurlijk, wat lekkere snacks. We hadden afgesproken dat iedereen iets speciaals mee moest nemen, wat resulteerde in een bed vol snacks. Natuurlijk hebben we niet alles opgekregen. Wel hebben we uiteraard overal wat van geproefd. Zo zijn we dan ook wel weer.

De week erna was ik uitgenodigd voor een event van Moroccanoil. Ik vind events altijd zo leuk omdat ik op deze manier meer over het merk leer én kan socializen met mede-bloggers. Tijdens dit event leerde ik alles over de nieuwe Color Complete lijn van Moroccanoil. Deze lijn zou er voor zorgen dat je geverfde haar een stuk langer mooi blijft. Binnenkort hoor je hier uiteraard meer over op A Beauty Day!

Het voordeel van in Utrecht wonen is dat je gewoon even op een doordeweekse dag de stad in kan voor een cocktail. Mijn vriend en ik vinden het heerlijk om samen ergens een drankje te doen, dus dat deden we spontaan! We besloten naar The Streetfood Club te gaan, omdat ik daar graag een keer heen wilde. Helaas waren de cocktails niet zo’n succes. De keuken was op dat moment al dicht, dus of ze goede late-night snacks hebben, kan ik je ook niet vertellen. Daarna zijn we daarom naar een ander tentje gegaan waar we wél een hele lekkere cocktail dronken. Oh en wat kaastengels bestelden. Zo. Lekker.

Aan het eind van de maand ontving ik ook weer een pakket vol heerlijke producten van Weleda! Mocht je het nog niet weten: sinds kort ben ik Weleda Ambassadeur waardoor ik regelmatig producten van dit fijne merk ontvang en mag testen. Dit keer ontving ik vooral heerlijke spulletjes voor onder de douche!

Ik sluit af met deze foto van Joost. Check vooral even het verschil met de eerste foto! Ik had nog geen tijd gehad om een mooie foto van Joost te maken met mijn camera, dus besloot dat afgelopen weekend even te doen. Hij is er echt voor gemaakt, want hij ging direct in zijn modellenpose. Wat een knappe hond is het toch.

Ik kijk echt met een goed gevoel terug op oktober. Ik heb al mijn familie weer gezien, quality time gehad met mijn vriendinnen, vriend én natuurlijk met ons nieuwste familielid Joost. Dat mijn tentamens er nu aankomen, neem ik daarom maar even voor lief…

Hoe was jouw oktober?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog