Favorieten oktober 2018

Favorieten oktober 2018

Yes, vandaag is het weer tijd voor mijn maandelijkse favorieten! Dit keer mijn favorieten van de maand oktober. Oktober is echt voorbij gevlogen. Ik was ook alweer helemaal vergeten welke producten ik precies had getest, tot ik even terugscrolde in mijn reviews en toch wel wat pareltjes tegen kwam die ik regelmatig gebruikt heb. Net als iedere maand wil ik vandaag mijn 5 persoonlijke favorieten van de afgelopen maand met je delen. Producten die ik zó goed vond, dat ze een ereplekje verdienen in dit artikel. Benieuwd?

Mijn eerste favoriet is de Duindoorn Vitaliserende handcrème van Weleda. Over deze handcrème schreef ik al een review waarin ik uitlegde dat de geur niet helemaal mijn ding is, maar de werking echt top is. Mijn droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en de handcrème trekt lekker snel in. Top spul dus. Deze pak ik er de komende maanden nog wel vaak bij!

Deze Essence primer was afgelopen maand ook een veel gebruikt product. Hier komt binnenkort een review van online. Ik zal er dus nog niet te veel over zeggen, maar het is wel een favorietje geworden!

Naast lipsticks ben ik ook een groot liefhebber van highlighters. Laatst mocht ik de nieuwe highlighters van Sleek testen: de highlighting elixirs. De roze variant, She Got It Glow, heb ik de afgelopen maand regelmatig gebruikt. Wat een mooie, opvallende highlighter is dit! Echt iets voor mij. Benieuwd naar de kleur? Bekijk mijn swatch in mijn review.

Ah daar zijn de lipproducten. Om mijn lippen te verzorgen gebruikte ik de afgelopen maand de Kneipp lipcare lippenbalsem. Een heel fijne, zachte lippenbalsem die lang op mijn lippen blijft zitten. Droge lippen? Niet voor mij! Check hier mijn review, mocht je benieuwd zijn.

Het tweede lipproduct waar ik in oktober heel blij mee was is deze Magnetic Lips lipstick van Make up Factory. Deze lipstick heeft de kleur Rosy Nude, een mooie lichte roze tint. Een hele mooie tint voor iedere dag. Voor mij althans.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog