Make up Factory – Magnetic Lips lipstick review

magnetic lips lipstick make up factory

Daar is ze weer hoor: de lipstick verslaafde. Mocht je me al wat langer volgen, dan weet je waarschijnlijk wel dat ik groot fan ben van lipstick. Laten we het zo stellen: ik heb gewoon nooit genoeg lipsticks. Ik vind het dan ook helemaal geen probleem om voor A Beauty Day nieuwe lipsticks te testen snap je? Dus toen ik laatst deze twee lipsticks van Make up Factory ontving, werd ik direct enthousiast. Twee nieuwe lipsticks die ik nog niet kende om te testen en aan mijn assortiment toe te voegen! Ik testte deze Magnetic Lips uiteraard voor je uit en laat je vandaag horen wat ik er van vind. Benieuwd?

Toen ik de hulzen nog niet uit de verpakking had gehaald, vroeg ik me af waar de naam ‘magnetic lips’ vandaan kwam. Zou de lipstick zo goed blijven zitten dat hij magnetisch te noemen was? Of zou het gewoon een catchy naam zijn? Gelukkig werd de naam me al snel duidelijk toen ik de lipsticks opende. De dop is namelijk magnetisch! Aah, vandaar! De lipsticks zien er mooi uit: de huls is zwart en strak vormgegeven en de lipsticks zelf hebben een bijzondere vorm. Ze zijn aan één kant schuin afgesneden.

Volgens Make up Factory heeft de Magnetic Lips lipstick een intense, long-lasting kleur die zich als een magneet aan je lippen vastklampt (ah dus toch!). De lipstick heeft een semi-matte finish en is verkrijgbaar in trendy kleuren. De textuur is zacht en glijdt daardoor makkelijk over je lippen heen. Het product is vrij van parabenen en zou je lippen niet uitdrogen.

Magnetic Lips lipsticks swatches Make up Factory

De Magnetic Lips zijn verkrijgbaar in maar liefst 30 (!) kleuren. Ik ontving er twee: Rosy Nude en Bright Red. Links zie je de swatch van Rosy Nude en rechts die van Bright Red. Beide kleuren dekken mooi en hebben een mooie, iets glanzende finish.

swatch Magnetic Lips lipsticks Make up Factory

Hierboven zie je Rosy Nude op mijn lippen. Rosy Nude is een lichte, roze tint die ik zelf meer omschrijf als roze dan nude. Het is geen bubblegum roze, maar eerder een beetje zalmkleurig. Rosy Nude is echt zo’n kleur die ik regelmatig zou kunnen dragen. Dit is echt zo’n fris en vrolijk kleurtje dat bij veel looks past.

Magnetic Lips Make up Factory review

Magnetic Lips Make up Factory swatch

Bright Red daarentegen is echt een opvallende roodtint. Hij dekt goed en er komt veel kleur vanaf. Bright Red is, zoals de naam zegt, echt een felle kleur. Zelf vind ik hem een beetje naar oranje-rood neigen, maar dat vind ik wel mooi! Zo’n soort rood heb ik namelijk nog niet.

De lipsticks zijn lekker romig, waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en eventuele droge velletjes niet echt benadrukken. Ook dekken ze hierdoor goed. Qua houdbaarheid zou ik ze prima noemen, maar niet bizar goed. Ze blijven een uur of 3 prima zitten, maar mocht je wat eten of drinken dan vervagen de lipsticks wel wat. Deze lipsticks moet je dus wel bijwerken gedurende de dag. Dat is zeker niet erg, maar wel iets om rekening mee te houden. Vooral met de rode lipstick moet je niet vergeten hem in je tas te stoppen als je een hele dag van huis bent.

Magnetic Lips lipsticks van Make up Factory

Conclusie

Ik vind de Magnetic Lips lipsticks van Make up Factory erg leuk. De lipsticks zijn strak vormgegeven en de kleuren zijn erg mooi. Rosy Nude zal ik er waarschijnlijk vaker bij pakken omdat dat een kleur is die ik dagelijks zou kunnen dragen. Bright Red laat ik in de kast liggen voor wanneer ik zin heb in rood. De lipsticks dekken goed, voelen prettig aan op de lippen en blijven prima zitten. Ook vind ik de semi-matte finish ook erg mooi: niet te glanzend en niet compleet mat. De Magnetic Lips kosten €19,95 per stuk. Mocht je Make up Factory wat beter willen leren kennen: een tijdje terug schreef ik al een review over een highlighter en oogschaduwpalette.

Kende jij deze lipsticks al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog