Sleek – Highlighting Elixir review

Sleek highlighting elixir

Op maandag heb ik altijd een beetje heimwee naar de zondag. Zondag vind ik echt zo’n heerlijke dag. Ik slaap lekker uit, neem wat langer de tijd dan normaal voor mijn ontbijt en rommel een beetje aan. Oké, meestal zit ik de halve dag nog aan mijn studie, maar daarnaast werk ik op zondag ook altijd voor mijn blog. Lekker foto’s schieten, dingen inplannen en alvast een beetje vooruit schrijven. Oh en vergeet natuurlijk het testen van nieuwe producten niet! Vorige week begon ik met het testen van een heel mooi product van Sleek: het highlighting elixir. Deze vloeibare highlighter wil ik je vandaag graag laten zien. Benieuwd?

sleek highlighting elixir roze

Allereerst de verpakking, is ie niet schattig? De vloeibare highlighters zitten in een glazen potje met een pipetje. Het pipetje werkt erg makkelijk met zo’n vloeibaar product. Het potje is van melkglas gemaakt, is bedrukt met zwarte tekst en natuurlijk het Sleek logo. Wat ik vooral zo handig vind aan dit flesje is dat je nog wel de kleur er doorheen kunt zien. Het flesje is ongeveer net zo groot als een nagellakje, dus er zit lekker veel in!

sleek highlighting elixir

Volgens Sleek is dit nieuwe product een heel geconcentreerde vloeibare highlighter. Deze highlighter zou je het hele najaar een mooie zomergloed geven die goed blijft zitten gedurende de dag. Je kunt het product mengen met je foundation of los aanbrengen op delen van je gezicht.

Het highlighting elixir is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Sun Lit: een bruine tint met een gouden gloed, She Got It Glow: een roze tint en Poppin’ Bottles: een champagne kleurige tint.

sleek highlighting elixir swatch

Ik kreeg twee tinten opgestuurd: She Got It Glow en Sun Lit. De highlighters waren wat dikker dan ik in eerste instantie had verwacht. She Got It Glow is echt een babyroze tint met een heleboel minuscule glittertjes erin. Dit is zo’n soort highlighter die ik bij veel lichte huidjes mooi vind staan. Sun Lit daarentegen is een bruinige tint met een gouden glans. Deze past weer perfect bij een wat donkerdere huid. Natuurlijk kun je beide highlighters op alle huidstinten dragen. Zolang jij het maar mooi vindt!

sleek highlighting elixir review

Conclusie

Ik vind het Highlighting Elixir van Sleek een erg mooie vloeibare highlighter. De flesjes zien er leuk uit en zijn handig in gebruik. Daarnaast zijn de kleuren erg mooi en geschikt voor iedere huidskleur. Zelf vind ik She Got It Glow het mooist bij mijn huid passen, dus die zal ik er regelmatig bij pakken. De highlighters geven in ieder geval veel glans af en zijn makkelijk op te bouwen. Het Highlighting Elixir van Sleek kosten €8,50 per stuk. Mocht je toch meer fan zijn van poeder highlighters, die heeft Sleek ook en daar schreef ik al eerder een review over.

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog