Sleek – Copperplate highlighter palette review

sleek copperplate review

Of ik graag highlighter draag? Uh hell yeah! De laatste stap van mijn make-up routine is het aanbrengen van mijn highlighter. Vaak beweeg ik daarna mijn hoofd even heen en weer in de spiegel om de glans even goed te bekijken. Zo fan ben ik van highlighter. Ondertussen heb ik flink wat highlighters in mijn bezit, maar één van mijn eerste highlighters was van Sleek. Daarna volgde het bekende Solstice palette én ook het Disorted Dreams palette vond ik prachtig. Nu is het tijd voor Sleek’s nieuwe aanwinst: het Copperplate highlighting palette. Vandaag vertel ik je alles over dit nieuwe glanzende palette! Benieuwd?

Allereerst de verpakking: de verpakking deed me gelijk denken aan het Solstice palette. Al is het Solstice palette goud en dit palette meer Koper. Het palette voelt stevig aan en heeft een grote spiegel aan de binnenkant. Op het doosje staat groot het logo van Sleek.

Volgens Sleek kun je met het Copperplate palette een verblindende glans creëren. Dit is het eerste highlighting palette van Sleek met alleen poeder-highlighters. Dit palette bevat rijke koperkleuren en duo-toned gouden tinten.

Hierboven zie je de vier tinten die in het palette zitten. Waar de highlighters in het Solstice palette nog namen kregen, hebben deze highlighters de nummers 1 tot en met 4 gekregen. Minder leuk, maar geen deal breaker. Alle vier de tinten zijn warm en neigen inderdaad naar koper. Alle tinten zijn dus poeders. Dat is anders dan de eerdere highlighting palettes van Sleek, waar ook crèmes in zaten. Persoonlijk vind ik poederhighlighter fijner werken, dus dit is voor mij een pluspunt!

Hierboven zie je de swatches. De eerste twee tinten zijn de bovenste rij. De laatste twee zijn van de onderste rij van het palette. Wat me opvalt is dat de highlighters écht goed gepigmenteerd zijn en allemaal een hele duidelijke glans hebben. Ziet er goed uit!

sleek copperplate highlighter swatch

Hier zie je één van de highlighters op mijn jukbeen. Dit is de 2e kleur uit het palette, de rozige met een gouden glans. Zoals je ziet komt er écht veel kleur en glans van de highlighter af, ook op mijn gezicht. Dit is dus geen subtiele highlighter. Deze is duidelijk zichtbaar. Ik vind dat wel wat hebben, maar als jij meer van een hele subtiele highlighter bent, weet ik niet of dit palette wat voor jou is. Ben jij net als ik fan van een highlighter die goed zichtbaar is; this is the one!

Conclusie

Misschien raad je het al: ik vind het Copperplate highlighting palette van Sleek erg mooi. Het palette is wederom prachtig vormgegeven en ook de highlighters zijn pareltjes. De pigmentatie is goed en zowel de kleuren als de glans zijn mooi. De kopertinten kunnen prachtig staan bij een warme ooglook, maar zijn ook los erg draagbaar. Hoewel ik dit soort tinten bij mijn lichte huid prima vind kunnen, denk ik ook zeker dat ze heel mooi kunnen zijn bij de getintere huid. Juist door de warme, kopertinten. Het Copperplate palette van Sleek kost €13,95.

Wat vind jij van dit palette?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog