Sleek – highlighting palette & metallic matte lip cream

sleek highlighting palette

Een tijdje terug was ik aanwezig op een pers event waar ik twee nieuwe producten van Sleek leerde kennen: het disorted dreams highlighting palette en de metallic matte lip cream. Highlighters zijn helemaal hot, maar ook de metallic lip zie ik steeds vaker voorbij komen. Beide producten zagen er veelbelovend uit, dus ik heb beiden voor je getest en vandaag wil ik ze maar al te graag aan je laten zien. Benieuwd?

Allereerst de verpakking van beide producten. Het highlighting palette zit in een vierkant doosje wat spiegelend is. In het midden is groot het logo van Sleek gedrukt. Ook in de deksel van het palette zit nog een grote spiegel. Hoewel ik het er heel gaaf uit vind zien, wordt zo’n verpakking wel snel vies. Na een paar keer gebruiken zitten er al vingerafdrukken op. Dat vind ik altijd een beetje jammer.

De metallic matte lip Cream zit in een huls zoals ik deze gewend ben van lipgloss. De huls is vierkant en heeft een matte, zwarte dop. Doordat de huls transparant is, zie je goed de glans van het product. De verpakking van dit product is dus vrij simpel.

In het distorted dreams highlighting palette zitten maar liefst vijf highlighters. Drie hiervan hebben een crème textuur, de andere twee zijn poeders. Je kunt dit palette gebruiken voor op je lippen, je huid én oogleden. Erg multifunctioneel dus!

sleek gekleurde highligher swatches

Hierboven zie je de swatches van de highlighters in het palette. Aan de buitenkanten van deze rij zie je de poeders en in het midden de drie crèmes. Zoals je kunt zien zijn alle highlighters echt verschillend. Ook zitten er een paar hele bijzondere kleuren in. Zo had ik zelf nog geen groene en blauwe highlighter in mijn collectie.

De highlighter zijn, zoals je kunt zien, stuk voor stuk enorm goed gepigmenteerd. Ook op mijn gezicht geven ze een prachtige glans en is de kleur ervan nog duidelijk zichtbaar in het licht. De crèmes zijn opvallender op mijn gezicht en heel gemakkelijk op te bouwen. Wel moet je ze deppend aanbrengen, anders smeer je snel je foundation uit. De poeders breng ik gewoon aan met een kwast. Mijn favoriet zijn denk ik wel de twee roze tinten en de gouden kleur. Dit omdat deze gewoon het makkelijkst te dragen zijn. Ja, ik vind dit palette echt heel erg mooi!

Naast het highlighting palette is ook de matte me metallic lip cream nieuw. Dit product is een metallic cream die iets mat opdroogt op je lippen. Deze lip cream is verkrijgbaar in drie verschillende trendkleuren.

Ik heb de kleur Rusted Rose. De naam zegt het eigenlijk al, het is een roestige roze/bruine tint met een duidelijke holografische glans.

Hierboven zie je de swatches van het product op mijn pols en lippen. Zoals je kunt zien dekt de lip cream bijna volledig en laat hij een overduidelijke, metallic glans achter. Hoewel ik het effect heel gaaf vind, vind ik het toch een lastig product om mee te werken. Egaal aanbrengen is nog wel een klusje en ook slijt het product bij mij helaas vrij snel. Een kleine maaltijd overleeft hij niet en dat vind ik stiekem toch wel jammer. Voor de glans een dikke yay, de houdbaarheid is voor mij helaas een nay.

Conclusie

Ik vind de nieuwe producten van Sleek erg leuk. Sleek volgt de trends op de voet en dat zie je terug in de producten. Ik ben helemaal fan van het highlighting palette, maar dat had je misschien al door. Dit is zo’n bijzonder palette met aparte kleuren! Het effect van de matte me metallic lip cream vind ik wel heel gaaf, maar ik vind het jammer dat hij niet lang blijft zitten. Als jij het niet erg vind om hem gedurende de dag een paar keer bij te werken, is dit product wel iets voor jou. Het highlighting palette kost 13,99 en de lip cream 7,49. Dat vind ik hele mooie prijsjes voor zulke leuke producten.

Wat vind jij van deze producten?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog