Moody monday #52

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 52 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Zolea – 3x easy DIY’s for fall
In het najaar ben ik steeds vaker binnen te vinden. Ik ga niet meer zo graag naar buiten en zoek iets leuks om binnen te doen. DIY’s zijn dan ook perfect voor het najaar. Zoë zette drie hele leuke, simpele DIY’s op een rijtje voor dit najaar. Echt de moeite waard om even te kijken!

That kind of vibe – MAC snow ball collectie 
Ik zit ieder jaar weer op het puntje van mijn stoel als de kerstcollectie van MAC uitkomt. Vorig jaar heb ik een prachtige lipstick kit weten te bemachtigen en ook dit jaar ben ik van plan om een mooi product (of een kit) te kopen. Evy schreef een blogpost waarin ze de producten laat zien die er dit jaar in de kerstcollectie zitten. Leuk!

Matte and shimmer – test: hoeveel make-up producten herken jij?
Testjes vind ik altijd zo leuk! Dus vandaar dat ik deze wel met je moet delen. Als echte beautyliefhebber durf ik wel te zeggen dat ik veel bekende make-up producten herken. Test of jij, net zoals ik, een echte kenner bent door te de producten uit deze test te herkennen.

Beauty on the farm – The Body shop vanilla pumpkin lijn
The Body Shop komt ieder jaar weer met speciale najaarsgeuren, die ik vaak enorm lekker vind! Dit keer hebben ze ook een speciale Halloween collectie: de vanilla pumpkin lijn. Deze lijn bevat een douchegel, body butter, handcrème en een shimmer body mist. Anna Gerrie schreef een review over de eerste twee producten. Als je net zo nieuwsgierig bent als ik, zou ik hem zeker even lezen! Ik heb zelf de handcrème, waarvan je binnenkort zeker een review kunt verwachten.

Ben jij ook benieuwd naar alle kerstcollecties?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog