6x de leukste telefoonhoesjes voor dit najaar

De herfst is al twee weken officieel begonnen. Hoewel het voor mij al eerder voelde als herfst, is het dus nog niet zo lang herfst. Ik heb mijn dikke truien alweer vooraan in mijn kledingkast gelegd en ook heb ik alweer een donkere lipstick naar mijn werk gedragen. Ook leg ik binnenkort mijn vrolijke, zomerse telefoonhoesje aan de kant en ga ik op zoek naar eentje die perfect bij het najaar past. Vandaag wil ik daarom de 6 leukste telefoonhoesjes voor dit najaar met je delen. Benieuwd?

1. Clear cover with pineapples
Dit hoesje is toch te cute? Hij is transparant en heeft allemaal kleine dennenappels erop geprint staan. Dennenappels doen me echt denken aan de herfst, dus dit hoesje past daar heel goed bij. Ook vind ik het leuk dat hij zwart-wit is, waardoor hij verder niet zo opvallend is.

2. Case zwart met bloemen
Een hoesje met bloemen kan altijd. Wel vind ik een bloemig hoesje al snel zomers. Vaak zijn de kleuren heel fel of fleurig, maar dat is bij dit hoesje anders. Door de zwarte ondergrond is hij wat minder opvallend en perfect voor het najaar.

3. Halloween case
Halloween valt in de herfst, dus hoe leuk is het om speciaal daarvoor een hoesje te nemen. Ik vind deze heel schattig. Dit hoesje heeft zwart met witte strepen en daaroverheen zijn allemaal kleine, schattige pompoentjes geprint.

4. Transparant hoesje met bomen
Dit hoesje is vrij simpel, maar niet minder mooi. Dit hoesje is deels transparant met onderaan een dicht bos. Zo te zien zijn het allemaal dennenbomen, bomen die ik associeer met het najaar. Daardoor past ook dit hoesje perfect bij de herfst!

5. Hoesje met blaadjes
Dit hoesje is denk ik wel een van mijn favorieten. Dit hoesje is zwart met gouden details. Door deze combinatie vind ik het al gelijk een herfstige/winterse uitstraling hebben. Ook vind ik de getekende blaadjes heel cool.

6. Hoesje met bladeren

Last but not least wil ik deze kleurrijke variant met je delen. Dit hoesje is transparant en er zitten verschillende kleuren blaadjes op. Deze blaadjes hebben dezelfde kleuren als verkleurde blaadjes in de herfst. Dit hoesje is de kleurrijkste van allemaal, waardoor hij ook weer wat heeft.

Welk hoesje heb jij om je telefoon heen zitten in het najaar?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog