Pers event – OGX & Sleek

Het evenementen seizoen lijkt weer begonnen te zijn. Rond deze tijd van het jaar zijn er namelijk weer allerlei leuke pers events waar je alle nieuwe (najaars)producten kunt bewonderen. Vorige week had ik een event van het PR bureau waar ik nu werk, maar had ik ook een event voor mijn eigen blog! Ik was namelijk uitgenodigd voor een event van Sleek en OGX, twee merken waar ik erg enthousiast over ben. Ik kreeg informatie over de nieuwe producten, at macarons en heb gezellig gekletst. Natuurlijk maakte ik ook foto’s die ik je vandaag in een soort verslagje wil laten zien. Benieuwd?

Het event begon om 6 uur, dus ik kon vanuit mijn werk direct door. Handig! Toen ik aankwam, was het al gezellig druk.

Ik kreeg een lekker drankje aangeboden. Hij past uiteraard goed  bij het kleurthema. Ook was hij enorm lekker!

OGX

Voor in de ruimte was het merk OGX uitgestald. OGX komt dit najaar met heerlijke limited editions die perfect bij het koude weer passen. Hoewel ik echt nog geen zin heb in de winter, vind ik dit soort limited editions altijd zo leuk!

Hierboven zie je twee van de limited editions: Champagne fizz en pink sugar plum. Ook brengt OGX de variant vanilla & chai spice uit. Ik heb ze alle drie geroken en ik denk dat champagne fizz toch wel mijn favoriet is. Deze ruikt heerlijk naar champagne.

Speciaal voor de champagne variant waren er ook champagne-macarons. We moesten hier een hap van nemen en vervolgens aan de champagne fizz conditioner ruiken, zodat we de geur extra goed zouden ruiken. De macarons waren erg lekker kan ik je vertellen!

Naast macarons waren er overal lekkere hapjes te vinden. Deze kleine hapjes waren mooi neergelegd op een hele grote tafel. Wat zijn ze toch fotogeniek.

Sleek

Naast het merk OGX kreeg ik op het event ook wat nieuwe producten van Sleek te zien. Zo komen zij dit najaar met een prachtige advent kalender, heb ik kennis gemaakt met een heel cool highlighting palette en leerde ik hun metallic matte lip cream kennen. Genoeg leuke producten dus!

Bij de Sleek tafel stonden deze geweldige unicorn cupcakes, te mooi om op te eten eigenlijk!

De cupcakes waren helemaal in het thema van het highlighting palette die ook gevuld is met pasteltinten. Het highlighting palette vind ik er hier al prachtig uitzien, ik kan dan ook niet wachten om deze te gaan testen. Ook de metallic matte lip cream zag er veelbelovend uit.

Zoals je kunt zien heb ik op het event een paar hele mooie producten leren kennen. Je kunt dan ook zeker reviews van deze producten verwachten. Hou dus zeker mijn blog in de gaten als je benieuwd bent naar deze items! Lees hier mijn review van de Sleek producten. Benieuwd naar mijn mening over de OGX shampoo? lees die dan hier.

Naar welk product ben jij benieuwd?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog