Moody monday #51

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 51 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Mellaah – De handigste huishoudtips op een rijte!
Hoewel ik zelf vooral over beauty blog, kan ik ook echt genieten van handige tips-blogposts. Vooral als ik er zelf ook nog wat aan heb! Zo komen deze huishoudtips op Mellaah.nl erg goed van pas. Hoewel ik nu al twee jaar op mezelf woon, kan ik altijd nog tips gebruiken.

Curvacious – Nieuwe luxe bodylijnen van Hema
Hema is een winkel waar ik graag kom, maar toch ‘vergeet’ ik vaak dat ze ook allerlei leuke beauty- en verzorgingsspulletjes hebben. Toen ik deze nieuwe bodylijn van Hema tegenkwam bij Curvacious, sprak ik met mezelf af dat ik de volgende keer als ik in de Hema ben even langs het verzorgingsschap moet lopen. Ben jij net als ik nieuwsgierig naar de nieuwe bodylijn van Hema? Lees dan even dit artikel!

Beautyill – Rimmel, stay matte liquid lip color
Matte lipsticks vind ik geweldig, maar vaak zijn ze zo uitdrogend voor je lippen of voelen ze gewoon niet prettig aan. Ook ben ik de laatste tijd helemaal fan van liquid lipstick. De combinatie van matte en liquid is voor mij dan ook een gouden. Door het artikel op Beautyill ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de stay matte liquid lip colors van Rimmel!

La Vie Sanne – 7 ultieme productiviteitstips
Productief bezig zijn is iets waar ik het ene moment heel goed in kan zijn, maar het soms ook gewoon niet lukt. Nu ik full-time werk, is het juist van belang om productief bezig te zijn als ik iets doe voor mijn blog. Ik heb hier immers een stuk minder tijd voor dan eerst! Daarom komen deze tips van Sanne enorm goed van pas. Herkenbaar? Dan raad ik je zeker aan deze tips ook te lezen.

Hoe zorg jij ervoor dat je productief bent?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog