Kiko – pure clean water

kiko pure clean water review

Iedere avond reinig ik mijn gezicht. Voor het slapen is het verwijderen van mijn make-up echt even een me-time momentje. Na al die jaren heb ik een vaste routine die ik iedere avond weer trouw uitvoer. Een van de producten die al lange tijd in mijn verzorgingsroutine zit, is micellair water. Ik gebruikte al een tijd het micellair water van Garnier, maar ik blijf ook benieuwd naar andere merken. Vandaar dat ik laatst een fles micellair water bij Kiko kocht, om te proberen. Vandaag wil ik mijn mening hierover met je delen. Benieuwd?

De fles van het micellair water van Kiko vind ik mooi vormgegeven. De fles is smal en lang en heeft een mooie, lila kleur. Ook heeft hij een hele handige dop waar je alleen maar je watje op hoeft te “drukken” om het water eruit te krijgen. Wat ik wel een minpunt vind aan de verpakking is dat hij niet doorzichtig is. Hierdoor kan het lastig inschatten zijn wanneer hij bijna op is.

Volgens Kiko zorgt micellair water ervoor dat onzuiverheden en make-up van de huid verwijdert worden. Het product reinigt mild en zuivert de huid op een zachte manier. De formule bevat waterlelie-extract en zijde-derivaten voor een beschermende werking. Het micellair water is licht geparfumeerd met het aroma van magnolia, perzik en sandelhout en het product is geschikt voor de normale tot droge huid. Klinkt goed! Hoewel de geur erg lekker klinkt, weet ik niet of ik blij ben met de parfum in dit reinigingsproduct.

Hierboven zie je hoe ik het product op een watje krijg. Dat gaat heel makkelijk. Je drukt het watje op het pompje en er komt wat uit. Wel moet je dit een paar keer doen voordat het watje goed nat is. Het water ruikt fris maar toch ook een klein beetje poederig. Het heeft echt zo’n typische reinigingsgeur.

De werking van het product is net als ik van micellair water gewend ben. Het reinigt mijn huid op een makkelijke en milde manier. Het product droogt mijn huid niet uit en maakt het ook niet vet. Micellair water is gewoon een fijn product! Verder doet het niet iets speciaals voor mijn huid, het is gewoon een prima reiniging.

Conclusie

Ik vind het micellair water van Kiko fijn. Of hij nou echt beter of slechter is dan mijn favoriete micellair water van Garnier durf ik niet te zeggen. Het is ook niet gek dat beide producten op elkaar lijken. Het is tenslotte allebei micellair water. Ik denk dan ook dat het niet veel uitmaakt welk micellair water je hebt. Wel bevat deze variant parfum, iets waar niet iedereen tegen kan. Ik kocht dit product bij de Kiko winkel voor 7,95 voor 200 ml. Dat is wel duurder dan de variant van Garnier.

Gebruik jij micellair water? Zo ja, welke?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog