I heart makeup – blushing hearts peachy pink kisses

i heart makeup blushing hearts review

Zoals je misschien wel weet, heb ik een zwak voor mooie verpakkingen. Ik ben zo iemand die kan kwijlen bij de kerstverpakkingen van verschillende make-up merken. Maar ook andere, schattige, glanzende verpakkingen vind ik geweldig. Een tijd terug leerde ik de blushing hearts van I Heart Makeup al kennen, toen ik een roze variant kocht. Laatst kocht ik een perzikkleurige variant, die ik vandaag graag aan je wil laten zien. Benieuwd?

Het leuke aan deze blush vind ik de verpakking. Eerlijk? Dat is één van de redenen dat hij in mijn winkelmandje ging. De blush zit in een schattig, kartonnen doosje met een hartje erop. De blush zelf zit in een hartvormig, kartonnen doosje met metallic roze letters. De verpakking is waarschijnlijk wel afgekeken bij Too Faced, maar dat maakt hem niet minder leuk.

Volgens I Heart Makeup bevat de blushing hearts triple baked blusher maar liefst drie tinten blush met een mooie glans. Ze zijn samengevoegd in een hartvormig doosje en de variant peachy pink kisses is geschikt voor een huidskleur met een neutrale of roze ondertoon.

Hier zie je de blush goed, zoals je kunt zien zitten er drie verschillende tinten in. Deze kun je los gebruiken, maar natuurlijk ook combineren. Hoewel de blush vrij groot is, is het toch lastig om met een kwast slechts één kleur te pakken. Ik gebruik daarom vaak de drie kleuren tegelijk.

Hierboven zie je de swatches van de blush. Van links naar rechts zie je de lichtste kleur, de middelste kleur, de donkerste kleur en als laatste zie je alle kleuren gecombineerd. Wat me opvalt is dat de kleuren erg licht zijn en een hele duidelijke glans hebben. Met deze blush heb je geen highlighter meer nodig! Ook valt me op dat de kleuren iets rozer zijn dan ik had verwacht. Alleen de donkerste tint is duidelijk perzikkleurig. Hoewel de naam peachy pink kisses is, had ik net wat meer peachy verwacht dan dit.

Peachy pink kisses is op mijn huid vrij licht, maar dat is voor mij geen probleem. Ik ben van mijzelf namelijk al erg licht, dus de kleur zie je wel. De blush geeft hiermee een subtiele, gezonde kleur en gloed. Ik denk wel dat de kleur snel wegvalt als je wat getinter bent. De glans daarentegen is duidelijk aanwezig en zal dit denk ik bij iedere huidskleur zijn.

Conclusie

Ik vind de Blushing hearts triple baked blusher in de kleur peachy pink kiss van I Heart Makeup erg leuk. De verpakking is te schattig en ook de kleur van het product is erg mooi. Wel is de blush erg glanzend, waardoor je geen highlighter meer nodig hebt en is de kleur erg licht. Voor een lichte huid is het wat mij betreft een yay, voor een donkerdere huid weet ik het niet zo goed. Ik kocht deze blushing hearts voor 5,99. Dat vind ik een heel mooi prijsje voor zo’n grote blush.

Wat vind jij van deze verpakking?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog