September 2017 in een paar foto’s #2

September is zo’n maand die altijd voorbij vliegt. Normaal begin ik in september weer aan mijn studie, maar dat was dit jaar wel anders. Begin september was ik namelijk al full-time aan de bak. Hoewel ik het idee heb dat september echt net pas begonnen is, is het toch echt al de 28e vandaag. Mijn eerste werkmaand zit erop en dat voelt toch wel een beetje als een mijlpaal. Ik heb een paar hele drukke weken achter de rug, maar gelukkig is deze week wat rustiger en kan ik even bijkomen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn september was. Benieuwd?

Iedere ochtend ga ik met de metro naar mijn werk. Normaal gesproken ben ik druk bezig met mijn telefoon, luister ik muziek en let ik niet echt op of lees ik een boek op mijn e-reader. Echt veel naar buiten kijken doe ik dus niet. Mede ook omdat het geen spannende route is. Precies de dag van de foto keek ik wel veel naar buiten en opeens zag ik deze prachtige regenboog. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken!

Eigenlijk zegt deze foto alleen al genoeg, hoe cute is deze kitten! Een vriendin van mij had zich opgegeven om als vrijwilliger voor het asiel tijdelijk een kitten in huis te nemen en te verzorgen. Op dit moment heeft ze daarom een super schattige kitten in huis. Ik moest gewoon even langs haar huis om hem te bewonderen. Is het geen schatje? Als ik een eigen huisje had gehad, zou ik hem gelijk geadopteerd hebben. Ik hoop zo dat hij een fijn huisje krijgt uiteindelijk!

De een na laatste week van september was voor mij enorm druk. Ik had iedere dag wel iets gepland staan. Zo had ik de 19e de pers dag van mijn werk. Het was een hele lange, drukke, maar ook hele leuke dag. We hadden prachtige merken staan en ik heb veel mensen gesproken. Ook hadden we deze coole lichtletters waar mensen op de foto konden. Dat was een groot succes kan ik je vertellen!

Die week had ik nog een event, maar dan voor mijn blog! Hier hoefde ik niets voor te regelen en was ik de gast. Heel leuk om in één week allebei de kanten van zo’n event te zien! Dit event was voor OGX en Sleek, twee hele mooie merken. De locatie was prachtig aangekleed en overal stonden heerlijke hapjes. Zo ook deze prachtige unicorn cupcakes. Achter de cupcake zie je het nieuwe highlighting palette van Sleek. Die zal ik binnenkort zeker reviewen!

Als laatste wil ik deze foto nog met je delen. De afgelopen weken waren zo druk en vermoeiend, dat ik een avondje express niets gepland had. Ik ging lekker op de bank met een dekentje en hoewel het misschien een beetje suf kinkt, was dat zo fijn! Echt even uitrusten en lekker serie kijken. Dat kan soms zo fijn zijn!

Hoe was jouw september?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog