Aliexpress aankoopjes #8

aliexpress aankoopjes

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat ik shoppen op Aliexpress heerlijk vind. Aliexpress heeft zo veel items die je in Nederland niet zo snel tegen komt of hier veel duurder zijn. Veel items die ik tegen kom zijn vrij nutteloos, maar sommige dingen zijn ook echt handig. Het is alweer een tijd geleden dat ik er wat bestelde, dus ik besloot weer eens rond te neuzen! Tja, en daar bleef het natuurlijk niet bij. Ik bestelde wat items die ik je vandaag graag laat zien in mijn Aliexpress aankoopjes, oftewel mijn Aliexpress shoplog. Benieuwd?

aliexpress shoplog

Haarbanden

Als eerste bestelde ik deze twee haarbanden. Dit soort haarbanden zie ik de laatste tijd steeds vaker en ik vond ze zo leuk! Ook vooral nu het lekker weer wordt en de festivals weer voor de deur staan. Met zo’n haarband zit je haar én uit je gezicht én direct leuk. Ideaal toch! Vooral met dat warme weer. Ik bestelde deze donkerrode hier voor €1,23 en de geruite variant hier voor €1,26.

Make-up kwast

Ik heb al een set Unicorn makeup brushes van Aliexpress, maar ik hoorde ook veel goede verhalen over de dupes van de Real Techniques kwasten. Ik besloot er eentje uit te kiezen om te proberen. Uiteindelijk is het deze fluffy kwast geworden. Helaas is hij wel iets beschadigd aan de steel, maar dat vind ik niet heel erg. Ik bestelde deze kwast hier en betaalde er €1,88 voor. Binnenkort kun je hier een review van verwachten!

Stickers

Iets wat vrij nutteloos is, maar ik toch bestelde zijn deze twee stickervellen. Ik vind mijn agenda vaak vrij saai en wil hem altijd opleuken met washi tape of stickers. Deze stickers vond ik zo leuk! Ik heb één vel met sterrenbeelden en één vel met parfumflesjes. Het zijn van die doorzichtige stickers, dus ideaal voor in mijn agenda. Ik betaalde voor deze twee vellen samen €1,59 en bestelde ze hier.

Ringen

Ook bestelde ik twee setjes met ringen om eens te kijken of dit leuk zou staan bij mij. Ik draag altijd één ring, maar ik vind zo’n hand vol ringen wel heel gaaf bij anderen. Helaas zijn veel van de ringen allemaal net iets te groot om knuckle ringen te zijn en te klein om om mijn andere vinger dan mijn ringvinger te passen. Vooral bij het eerste setje wat ik voor €1,38 bestelde heb ik daar last van. Het tweede setje bevat wel meer ringen die bij mij als knuckle ringen passen. Hier betaalde ik €0,41 voor.

Wattenhouder

Last but not least bestelde ik dit bakje van acryl wat me echt enorm handig lijkt. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk bakje voor mijn wattenstaafjes, maar die kon ik niet zo snel vinden. In deze houder kun je zowel wattenstaafjes als wattenschijfjes bewaren. Ideaal toch! Ik betaalde hier €2,42 voor en kocht hem hier.

Benieuwd naar mijn vorige aankopen? Daarover lees je hier.

Bestel jij vaak op Aliexpress?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog