beauty pillow review

Beauty Pillow review

Jezelf mooi slapen, dat klinkt als een sprookje. Toch schijnt het met de Beauty Pillow te kunnen. Deze satijnen kussensloop zou allerlei voordelen voor jouw huid en haar hebben en een stuk beter zijn dan een traditionele, katoenen sloop. Als iemand die altijd op een katoenen kussenhoes slaapt, was ik wel benieuwd naar de Beauty Pillow. Zou dit echt werken? Lees hier mijn review van de Beauty Pillow.

satijnen kussensloop

Beauty Pillow review

In deze review test ik de Beauty Pillow. De Beauty Pillow is eigenlijk simpelweg een satijnen kussensloop. Een satijnen kussensloop geeft een gevoel van luxe én heeft een verzorgende werking voor jouw haar en huid.

beauty pillow review

Hoe dan? De satijnen stof reguleert talgproductie en behoud het vocht van jouw huid en haar. Het resultaat: stralend wakker worden met een fris gezicht. Vrij van slaapvouwen en geen ochtend-hair-look meer. Sounds good!

beauty pillow close up

De sloop voelt lekker zacht en luxe aan. Met deze kussensloop heb ik echt het idee dat ik op een luxe hotelkussen slaap.

Eerlijk? Het slapen met een satijnen kussen was wel even wennen, omdat ik een katoenen sloop gewend was. Maar gelukkig wende het snel en vond ik de satijnen sloop lekker slapen!

Of de sloop echt wonderen doet voor mijn haar en huid, dat vind ik lastig te zeggen. Wel is het natuurlijk zo dat deze zachte stof een stuk liever is voor je haar dan katoen. De stof is een stuk gladder en ‘schuurt’ daardoor minder, waardoor je haar minder snel afbreekt. Fijn! Zeker als je droog haar hebt of haar hebt dat snel afbreekt.

Heb jij last van droog, pluizig haar? Lees dan ook deze blogpost met tips tegen pluizig haar.

wasvoorschriften satijnen kussen

De satijnen kussensloop kan gewoon in de was op 40 graden. Persoonlijk was ik mijn beddengoed altijd op 60 graden, om bacteriën te doden. Dat de sloop ‘slechts’ op 40 graden gewassen kan worden, vind ik dus een klein minpuntje.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn review, ben ik enthousiast over de Beauty Pillow. De satijnen kussensloop geeft een luxe gevoel en ik geloof ook echt dat vooral je haar baat kan hebben bij zo’n zachte, soepele stof omdat het minder schuurt en je haar daardoor minder snel afbreekt. Persoonlijk merk ik nog weinig verschil met mijn huid, maar misschien zou ik het satijnen kussen langer moeten gebruiken om dat effect te merken. De Beauty Pillow kost €23,95 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heb jij wel eens een satijnen kussensloop geprobeerd?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog