biodermal skin boosters

Biodermal Skin Booster serum

Er komen steeds meer fijne én betaalbare skincare producten op de markt. Lucky us! Aan de ene kant is dat super fijn, maar door al het aanbod kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Don’t worry, I got you. Ik review vandaag de 3 gloednieuwe Serums van Biodermal en vertel je of jij een Biodermal Skin Booster in huis moet halen.

biodermal skin booster serums

Biodermal is een Nederlands merk dat al meer dan 40 jaar bestaat. De kans is groot dat jij ooit wel een flesje of potje van Biodermal in de schappen hebt zien staan van een Nederlandse drogisterij.

Biodermal Skin Booster serum

Dit jaar bracht Biodermal haar Skin Booster uit. 3 hooggeconcentreerde serums met alle 3 hun eigen kenmerk voor een stralende huid. Ik testte de Skin Boosters van Biodermal voor je uit.

glow serum biodermal

Biodermal Skin Booster Glow Serum

Het eerste serum zit in een vrolijk, oranje flesje. Het Glow Serum is een krachtige booster. Door de combinatie van vitamine C en hyaluronzuur hydrateert dit serum de huid intensief en gaat het een doffe teint tegen.

De vitamine C in dit serum zou donkere vlekjes kunnen verminderen en voor een stralende huid zorgen. Sounds good!

revitalizing serum

Biodermal Revitalizing Serum

Het Biodermal Revitalizing Serum zit in een lichtroze flesje en bevat vitamine A en Hyaluronzuur. Daardoor werkt dit serum huidverstevigend en gaat het tekenen van huidveroudering tegen.

Vitamine A stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huidelasticiteit en huidstevigheid verbeteren.

Het hyaluronzuur zorgt voor een fijne hydratatieboost en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Dit is het meest ‘dikke’ serum qua textuur. Waar de andere 2 serums doorzichtig zijn, is dit meer een melk-achtige substantie.

hydrating serum biodermal

Biodermal Hydrating Serum

Last but not least: het Biodermal Hydrating Serum bevat provitamine B5 en hyaluronzuur.

Provitamine B5 zorgt voor versterking van de huidbarrière en het hyaluronzuur in dit serum biedt intensieve en langdurige hydratatie.

biodermal skin booster

Ieder serum heeft zijn eigen werking, waardoor je het beste kunt kijken naar wat jouw huid nodig heeft bij het kiezen van het juiste serum.

De serums zijn los of in combinatie met elkaar te gebruiken. Handig voor als jouw huid meerdere eisen heeft!

Iedere ochtend en avond 1 tot 2 pompjes per serum is voldoende. Masseer het serum op de gereinigde huid in en gebruik vervolgens de rest van jouw huidverzorging.

Conclusie

Ik vind serums vaak fijne producten omdat ze lekker snel worden opgenomen door de huid. Dat is ook zeker het geval met de Skin Boosters van Biodermal. De serums werken fijn en bevatten fijne ingrediënten die echt wat voor je huid doen.

Mijn persoonlijke favoriet is het hydrating serum omdat mijn droge huid daar het meeste baat bij heeft. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

Een Skin Booster van Biodermal kost €34,99 per 30 ml en de boosters zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Meer skincare reviews lezen? Klik dan hier.

Welk serum zou jij kiezen?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog