Ik skin perfection scrub

IK Skin Perfection Scrub+

Om mijn huid mooi te houden, gebruik ik regelmatig een scrub of peeling. Op die manier verwijder ik dode huidcellen van mijn gezicht en ik krijg er een zachte huid voor terug. Door de jaren heen heb ik aardig wat verschillende scrubs geprobeerd, maar nog nooit een eerder die zowel een scrub als peeling is. Laatst kwam daar verandering in, toen ik de Scrub+ van IK Skin Perfection ontving. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

ik skin perfection

Ik Skin Perfection

IK Skin Perfection is een skincare merk dat ik nog niet kende. De missie van IK? Natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

De producten van IK zouden zelf voor de extreem gevoelige huid geschikt zijn. De producten bevatten namelijk 100% pure, krachtige, organische ingrediënten zonder huidonvriendelijke stoffen. Klinkt goed!

ik skin perfection scrub

Ik Skin Perfection Scrub+

Ik heeft verschillende producten, waarvan ik de Scrub+ uittestte. De Scrub+ is een milde, multifunctionele scrub. Het is namelijk een lysing, peeling en scrub in één. De scrub verwijdert dode huidcellen en verbetert de teint.

De scrub is verrijkt met Genu pHresh. Dit werkt rustgevend op de huid en herstelt de pH waarde. Bambusa werkt exfoliërend en zorgt voor een zachte huid. Protease is een plantaardig ingrediënt dat op milde wijze dode huidcellen verwijdert.

De scrub is vrij makkelijk in gebruik, maar je moet wel even weten hoe je hem moet gebruiken. Breng de scrub aan en laat hem eerst even inwerken. Vervolgens kun je de scrub inmasseren en goed afspoelen.

De scrub ruikt lekker, maar wel mild. Na het scrubben voelt mijn huid zacht aan. Doordat ik zelf een droge huid heb, zorgen de meeste scrubs ervoor dat mijn huid trekkerig aan voelt na gebruik, maar dat is niet het geval met deze scrub. Fijn!

ik scrub

Conclusie

Ik vind de IK Skin Perfection Scrub+ een hele interessante en fijne scrub. Het is ideaal dat de scrub zowel scrubt als een peeling effect geeft. Daardoor worden jouw dode huidcellen echt goed verwijdert. De scrub zorgt voor een heerlijk zachte huid die niet uitgedroogd is. Fijn! Er hangt wel een prijskaartje aan deze scrub. Voor €31,40 haal je hem in huis.

Kende jij het merk IK Skin Perfection al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog