Bioré – porieverkleinende scrub met houtskool

bioré houtskool scrub tube

Wanneer ik last heb van oneffenheden, werkt het voor mij altijd om mijn huid eens goed te scrubben. Sowieso probeer ik dat eens in de zoveel tijd te doen, omdat ik merk dat mijn huid ervan opknapt. Een favoriete scrub heb ik nog niet echt, dus ik ben altijd op zoek naar een goede, betaalbare variant. Laatst kwam ik de scrub van Bioré tegen, het merk van de neusstrips waar ik zo enthousiast over was. Omdat ik goede ervaringen had met het merk, besloot ik deze porieverkleinende scrub met houtskool te proberen. Vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

bioré scrub met houtskool

dop van de scrub

De scrub zit in een hele handige flacon. De fles is gemaakt van hard plastic en op de voorkant staat groot het logo van Bioré. Daaronder is nog meer informatie te vinden over de scrub en ook op de achterkant staat meer informatie. Wat ik zo handig vind aan de verpakking, is de ‘spuit’. Je hoeft slechts één keer op het knopje te drukken en er komt genoeg uit de fles voor één scrub-beurt. Handig!

Volgens Bioré verwijdert de porieverkleinende scrub met houtskool ervoor dat onzuiverheden, vuil en vettigheid uit de poriën. De scrub wordt geactiveerd door water en zorgt ervoor dat de huid gladder wordt en ook je poriën zichtbaar kleiner worden. Hoewel Bioré aanraadt de scrub 2 tot 3 keer per week te gebruiken, zou je na slechts 1 keer al resultaat zien.

zwarte houtskool scrub

De neusstrips die ik van het merk had, waren zwart. Ik was dan ook niet verbaasd toen de scrub ook zwart bleek te zijn. Wel was ik een beetje huiverig voor hoe dat er op mijn gezicht uit zou zien, maar ik combinatie met water en wrijving wordt de scrub een beetje grijzig. De scrub heeft hele kleine scrubdeeltjes. Het is geen grove scrub, waardoor hij denk ik voor veel huidtypes geschikt is.

De scrub gebruik je gewoon zoals je gewend bent, je doet een beetje op je hand en masseert dit in combinatie met water in. Vervolgens spoel je het product van je huid af. Na het scrubben voelt mijn huid zacht aan. Droge plekjes met velletjes zijn verdwenen en mijn huid lijkt ook rustiger. De scrub zorgt er (helaas) niet voor dat mijn poriën als sneeuw voor de zon verdwenen zijn, maar dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Wel ziet mijn huid er dus rustiger en minder rood uit.

Conclusie

Ik vind de porieverkleinende scrub met houtskool van Bioré erg fijn. Het product werkt door de verpakking makkelijk en snel en de scrub zelf werkt ook fijn. Na het scrubben voelt mijn huid zacht aan en ziet er rustiger uit. Ik zou deze scrub daarom zeker aanraden als je net als ik last hebt van duidelijke poriën en hier en daar wat oneffenheden. Helaas is de scrub niet echt budgetproof. Ik kocht deze scrub namelijk voor 10,99.

Heb jij wel eens een zwarte scrub gebruikt?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog