Catrice – net works collectie

Laatst zag ik weer een persbericht binnen komen over een nieuwe Catrice collectie: Net Works. Deze limited edition bevat pastel abrikoos tinten, lichte mint en zachte nude tinten om een frisse en zomerse make-up look te creëren. Vandaag wil ik je alvast een preview laten zien van de producten die in deze collectie zullen zitten. Benieuwd?

Softly touch shadow – 3,99
Deze drie poeder-gel oogschaduws hebben een bijzondere textuur die een poederige finish heeft zodra deze wordt aangebracht. In de collectie zit een warme nude tint, een zachte abrikoos kleur en een lichte zilver. Alle drie de tinten zijn goed gepigmenteerd. De softly touch shadows zijn verkrijgbaar in c01 Melt Down Brown, c02 Nude Netisfaction en c03 Mint Mashup.

Soflty touch blush – 4,49
Deze creamy blush heeft een intensieve pigmentatie en een flatterende abrikooskleur. Net zoals bij de oogschaduws geeft de gel-achtige textuur van de blush bij het aanbrengen een poederige finish. Deze blush is verkrijgbaar in c01 Mashed Peach.

Mattifying Loose Powder – 5,99
Deze fijne, losse poeder matteert de huid en is ideaal om je make-up mee te fixeren omdat ie transparant is. Dit product is verkrijgbaar in c01 Transparent.

 

Lip balm – 3,99
Deze lippenbalsem heeft een gel-achtige textuur die de lippen een subtiele, abrikooskleurige shimmer en glans geeft. De lipbalm is verkrijgbaar in co1 Mashed Peach.

Multitasking brush – 4,49
Deze schuin afgesneden poederkwast is multifunctioneel. Elk poeder kan ermee aangebracht worden en daarna geblend worden door de zachte, dikke haartjes.

Net nail sticker – 2,29
Deze stickers kun je aanbrengen op je natuurlijke nagels of als highlight over je gelakte nagels. Het zilveren net design zorgt ervoor dat je gemakkelijk een professioneel-uitziende nail art kunt creëren. Verkrijgbaar in c01 Bet on Net.

Nail Lacquer – 2,79
Deze nagellakjes hebben een goede houdbaarheid, goede dekking en een geweldige glans. Alle lakjes hebben een lichte shimmer of glanzende finish. De lakjes zijn verkrijgbaar in een lichte mauve tint, een abrikooskleur, een moderne nude, een frisse mintkleur en een felle turquoise. Van links naar rechts zie je: c01 M-Ashy, c02 Mashed Peach, c03 Nude Netisfaction, c04 Mint Mashup en c05 NETtraction.

Ik vind de collectie er erg leuk uitzien. Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduws, hoe gepigmenteerd ze zijn en hoe de kleuren er in het echt uitzien. Ook ben ik nieuwsgierig naar de kwats en het leuke mintgroene nagellakje. Deze collectie ligt als het goed is vanaf eind mei tot halverwege juli in de winkels.

Welke producten spreken jou aan?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog