Moody monday #16

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 16 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Face2beauty – MAC lipsticks
Ik ben enorm fan van MAC lipsticks en kan dan ook enorm blij worden van een nieuwe MAC lipstick. Toch weet ik nooit welke ik moet kiezen, aangezien MAC zo veel mooie lipsticks heeft. Ik vind dit soort posts waarin anderen hun MAC lipsticks laten zien dan ook heel erg fijn. Zo blijft mijn wishlist groeien en groeien en kan ik uiteindelijk een goede keuze maken.

Fablouise – MUA conquer the contour
Ik heb nog niet heel veel producten van MUA, maar ik vind het merk wel erg leuk. Laura Louise laat in dit artikel een aantal producten zien die er erg goed uitzien. Hier word ik spontaan nieuwsgierig van en krijg ik zin om ook even in het MUA schap te snuffelen.

Matte & Shimmer – nieuwe ontdekking: rosesbeautystore
Ik baalde enorm toen de Sephora uit Nederland weg ging. Het is nu een stuk moeilijker om bepaalde merken te kopen en dat is gewoon zo zonde. Ik werd dan ook heel erg blij van dit artikel. Mariska laat hierin de webshop rosesbeautystore zien. Een webshop met allerlei moeilijk verkrijgbare merken. Ik ben heel erg benieuwd naar de ervaringen met deze webshop!

Petite Amie – maaltijdsalade met kip en geitenkaas
Ik eet vrijwel nooit een maaltijdsalade als avondeten, hoewel ik het vaak wel erg lekker vind. Laatst kwam ik dit recept tegen voor een maaltijdsalade met kip en geitenkaas en die lijkt me erg lekker. Deze ga ik binnenkort maar eens maken.

Eet jij wel eens een maaltijdsalade?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog