De lentekriebels tag

De temperaturen lopen langzamerhand weer ietsjes op en ik heb gisteren zelfs zonder mijn jas in de tuin kunnen zitten. Hoewel de lente officieel al begonnen is, begint de lente voor mij echt pas als het zonnetje weer in mijn gezicht schijnt. Afgelopen week kwam ik de lentekriebels tag tegen bij Svenja. Ik vond hem zo leuk, dat ik besloot hem ook in te vullen. Vandaag heb ik dus de lentekriebels tag voor je. Benieuwd?

1. Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt bij het woord lente?
Ik moet bij de lente altijd denken aan de bloemetjes die weer tevoorschijn komen en het zonnetje wat zich vaker laat zien. Bloemen en zon geven echt zo’n lentegevoel.

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Ik denk heel subtiel en bloemig. De lente vind ik altijd zo’n zacht seizoen, dus een zachte geur zou hier perfect bij passen. Natuurlijk moet deze geur ook bloemig zijn omdat bloemen ook gewoon bij de lente horen.

3. Wat is je favoriete lente nagellak?
Dit is een lastige. Ik heb zo veel nagellakjes die ik perfect vind voor in de lente. Ik pak rond deze tijd van het jaar graag mijn pastelkleurige lakjes erbij. Denk hierbij aan die van Barry M, The Body Shop of OPI.

4. Wat is je favoriete lente parfum?
Ik draag veel van mijn parfums gewoon het hele jaar door, maar degene die het beste past bij de lente is denk ik Miss Dior van Dior. Die is zo onwijs lekker en de flacon ziet er schattig uit.

5. Wat is je favoriete lente bloem?
Ik vind heel veel bloemen mooi, maar wat ik altijd typisch lente vind, zijn die krokusjes langs de weg. Dat geeft altijd echt het lentegevoel vind ik.

6. Welke lentetrend spreekt jou dit jaar het meeste aan?
De pasteltrend. Ik hou van pasteltinten en draag deze dan ook graag. Ik kan ook niet wachten totdat ik mijn mintgroene All Stars weer volop kan dragen.

7. Houd jij een lenteschoonmaak?
Eerlijk? Nee ik denk het niet. Ik probeer mijn studentenkamer altijd wel een beetje netjes te houden, dus die heeft geen grote schoonmaak nodig. Al moet mijn kamer thuis echt wel even een beetje opgeruimd worden na mijn tentamenperiode. Telt dat ook als lenteschoonmaak?

8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Ik denk een leuk sieraad met een pasteltint. Ik heb laatst een nieuwe ring gekocht met een mintgroen steentje, dat zou wel eens een groot favoriet kunnen worden. Of mijn statement ketting met pastelkleurtjes, die past ook perfect bij de lente.

9. Hoe zou jij je favoriete lenteoutfit omschrijven?
Ik heb niet echt een favoriete lente outfit op dit moment, maar een outfit die ik graag draag heb ik wel. Ik draag graag mijn lichtblauwe jeans met een wit, los blouseje. Hier overheen draag ik dan een pastelroze vestje met driekwart mouwtjes. Hier draag ik dan een lange zilveren ketting bij en mijn grijze All Stars.

10. Heb jij plannen tijdens de tulpvakantie of vrije dagen (pasen, pinksteren, hemelvaart)?
Helaas heb ik geen vakantie, maar de vaste vrije dagen heb ik gelukkig wel. Hier heb ik nog geen plannen voor. Pasen is al geweest. Mijn paasweekend heb ik doorgebracht met mijn familie en daarnaast heb ik veel moeten leren. Pinksteren en Hemelvaart breng ik waarschijnlijk ook door met familie.

Wat vind jij echt lente?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog