Christina Aguilera Unforgettable

Mijn allereerste “echte” parfum was van Christina Aguilera. Ik vond hem toen geweldig, maar heb hem te vaak op gehad. Ik vind die geur nu echt niet meer lekker. Gelukkig heeft Christina ook niet stilgezeten en heeft ook andere hele lekkere geuren uitgebracht. Zo ook unforgettable. Toen ik unforgettable rook, was ik verkocht.

Unforgettable is Christina’s nieuwste parfum. De flacon is zwart met wit kant. Het leuke aan haar parfums vind ik dat de flacons allemaal een beetje op elkaar lijken. Ze hebben allemaal wel iets met een bloemenprint of kant. Leuk detail!

Naast de eu de parfum heb ik ook een moisturizing body lotion. Deze twee producten zaten samen in een cadeau verpakking. De body lotion heeft een zwarte tube, met als leuk detail weer het witte kant.

De geur vind ik echt heel erg lekker. Omdat ik geuren beschrijven heel lastig vind, hier een stukje wat douglas over de geur zegt: “De geur opent met een onweerstaanbare, uitnodigende fruitige combinatie van pruim en granaatappel. Pruim is een sensuele vrucht die symbool staat voor vrouwelijkheid. De basis bestaat uit een mengsel met de exclusieve noot Cashmeran, waarvan bekend is dat het een langdurige aromatische indruk achterlaat. De geur is afgewerkt met de sensuele noot vanille, versterkt door de zeer aromatische Tonka Absolute – een essence die zorgt voor een langdurige indruk, een onweerstaanbaar gevoel en een Unforgettable aantrekkingskracht.”

De geur is dus duidelijk fruitig en daardoor lekker zoet, maar ook wat warmer door de vanille en noot. Een hele lekkere, niet voor de hand liggende combinatie.

De parfum blijft erg lang hangen, iets wat ik eigenlijk niet verwachtte. De hele dag ruik ik lekker. Aan het eind van de dag heeft ie wel een opfrisbeurt nodig, maar dat vind ik niet erg. Als ik de parfum en body lotion tegelijk draag blijft ie iets langer hangen en hangt de geur ook duidelijker om me heen. Zo kun je zelf bepalen hoe sterk of juist luchtig je hem wil dragen.

Ik vind Unforgettable een hele lekkere parfum. Als je hem tegen komt, zou ik hem zeker even gaan ruiken. Ook hebben de geuren van Christina altijd een mooi prijsje. Zo kost Unforgettable 21,- voor 15 ml.

Heb jij ooit een parfum van Christina Aguilera gehad?

xxx Teddy

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog