Rituals foaming shower gel en body cream

Rituals is een merk met enorm lekker geurende verzorgingsproducten. Rituals staat bekend om de foaming shower gels. Dit is een ware hype, waar ik met plezier aan mee doe. Vandaag laat ik je twee verschillende producten zien van dit heerlijke merk. Uiteraard de foaming shower gel sensation, maar ook de rich and nourishing body cream.

De verpakkingen van beide producten vind ik heel erg leuk. Beide hebben een rood/roze kleur en wat leuke sierlijke details. De foaming shower gel is erg handig in gebruik. Je hoeft niet het allerlaatste beetje uit een tube te knijpen, het enige wat je hoeft te doen is het knopje indrukken. De body cream zit, net zoals veel andere body creams, in een plastic pot met draai deksel.

Beide producten ruiken verschrikkelijk lekker. Ik heb de foaming shower gel sensation in de geur Yogi Flow. Deze heeft de geur van Indian Rose & Sweet Almond Oil. De rich and nourishing body cream heeft de geur Honey Touch. Deze geur bevat Indian Rose & Himalaya Honey. Beide geuren zijn dus niet exact hetzelfde, maar ze lijken wel heel veel op elkaar. De foaming shower gel is iets zoeter. De body cream is iets warmer door de honing. Beide producten horen bij de Ayurveda lijn van Rituals.

Rituals over de Ayurvede lijn: “Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Geïnspireerd door deze eeuwenoude wijsheid combineert onze Ayurveda collectie het delicate parfum van Indiase Roos met de voedende eigenschappen van Zoete Amandelolie. Bereik innerlijke harmonie en schoonheid komt van nature.”

Innerlijke harmonie, dat klinkt erg goed! Ik merk wel dat ik heel relaxed word van deze producten. Door de heerlijke geur en de substantie van de producten, ze zijn namelijk heerlijk zacht op je huid, voel ik me goed verzorgd en kan ik ’s avonds na het douchen lekker slapen.

De foaming shower gel is heerlijk om te gebruiken. De gel gaat schuimen, waardoor de geur vrij komt en het heerlijk aanvoelt op je lichaam. Ik vind dit echt een heerlijk product om te gebruiken onder de douche.

De body cream is ook erg fijn om te gebruiken. Hij smeert lekker uit en trekt ook snel in. Hij maakt mijn huid heerlijk zacht, maar als je echt een enorm droge huid hebt, heb je misschien toch een rijkere crème nodig.

Ik ben erg tevreden over de producten van Rituals. Ze ruiken heerlijk en werken erg fijn. De foaming shower gel sensation bevat 200 ml en kost 8,-. De rich and noruishing body cream bevat ook 200 ml en kost 15,-

Kende jij de foaming shower gel sensation al?

xxx Teddy

 

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog