P2 so gold hand peeling

Van het merk P2 had ik al veel goede dingen gehoord. Toen ik laatst in Duitsland was, besloot ik dan ook mijn eerste P2 product te kopen. Er was zoveel keus, dat ik gewoon niet meer wist wat ik moest kiezen. Daarom besloot ik eerst deze so gold hand peeling te proberen. Kijk je mee?

De verpakking vind ik er al veel belovend uitzien. De tube is rosé-goud met zwarte letters en een zwarte dop. Ik vind het erg chique. Gelukkig zit het product in een tube, dat is hygiënisch.

Op de achterkant staat wat het product precies doet. Het is een hand peeling die ervoor zorgt dat je handen worden gehydrateerd en lekker zacht worden. Dit komt doordat er kaviaar extract, goud extract, olijfolie en amber scrubdeeltjes in zitten. Klinkt heel bijzonder! Ook staat er hoe je het product moet gebruiken. Meerdere keren per week inmasseren en daarna afspoelen. Dit is dan ook wat ik gedaan heb.

Toen ik het product op mijn handen deed, was ik blij verrast. Wat een lekkere geur heeft deze so gold hand peeling! Hij is fruitig en lekker zoet. Daar hou ik wel van. Ook zitten er hele kleine gouden glittertjes in, waardoor het product haar naam wel eer aan doet.

Na het masseren, spoelde ik het product van mijn handen af en bekeek het resultaat. Mijn handen waren heerlijk zacht en er was geen velletje te bekennen. Ook roken ze nog heerlijk en zag ik af en toe een achtergebleven gouden glittertje. Deze hand peeling doet dus zeker goed zijn werk.

Ik ben heel erg blij met dit product. Dit product maakt mijn handen echt heerlijk zacht. Helaas is P2 niet in Nederland te koop. Ik heb deze so gold hand peeling bij DM in Duitsland gekocht voor 3,95. Ook nog eens een mooi prijsje voor zo’n bijzonder product.

Kende jij het merk P2 al?

xxx Teddy

 

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog